Θυμόσαστε τον εφοριακό που έλυνε σταυρόλεξο εν ώρα εργασίας; Του έδωσαν προαγωγή! | Sugklonistiko

Θυμόσαστε τον εφοριακό που έλυνε σταυρόλεξο εν ώρα εργασίας; Του έδωσαν προαγωγή!

Smiley face
, Λύνεις σταυρόλεξο την ώρα που πάνω από 20 άτομα περιμένουν στην ουρά για να τα εξυπηρετήσεις; Πάρε προαγωγή! Κι όμως αυτό συνέβη με τον περιβόητο εφοριακό της ΔΟΥ Ηρακλείου. Όπως αναφέρει το neakriti.gr, μετά το σάλο που προκάλεσε πανελλαδικά η ανάρτηση της φωτογραφίας, άφωνους ήρθε να μας αφήσει ...

, Λύνεις σταυρόλεξο την ώρα που πάνω από 20 άτομα περιμένουν στην ουρά για να τα εξυπηρετήσεις; Πάρε προαγωγή! Κι όμως αυτό συνέβη με τον περιβόητο εφοριακό της ΔΟΥ Ηρακλείου. Όπως αναφέρει το neakriti.gr, μετά το σάλο που προκάλεσε πανελλαδικά η ανάρτηση της φωτογραφίας, άφωνους ήρθε να μας αφήσει μια άλλη σχετική είδηση: Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο με απόφαση της περασμένης Τετάρτης έκανε… ομόφωνα δεκτό το αίτημα του “σταυρολεξάκια” υπαλλήλου, το οποίο είχε κάνει προ καιρού, και τον αποσπά στην υπό σύσταση… Ακαδημία Εφοριακών, όπου προφανώς θα διδάξει… λύση σταυρολέξου.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Μετά την αλγεινή εντύπωση που δημιούργησε στους περισσότερους φορολογούμενους πολίτες η δημοσίευση της φωτογραφίας, την οποία τράβηξε πολίτης και είχε ως αποτέλεσμα και την παρέμβαση του γενικού γραμματέα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή, η νέα είδηση για την απόσπαση του εν λόγω υπαλλήλου στη Φορολογική-Τελωνειακή Ακαδημία έκανε έξαλλο τον κ. Πιτσιλή, ο οποίος ενημερώθηκε για την απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και κυριολεκτικά… εξερράγη! Μάλιστα, φέρεται να είπε μόλις το πληροφορήθηκε: «Θα τον αποσπάσουν για να διδάσκει τη σωστή λύση σταυρόλεξου; Τέτοια χατίρια δεν πρέπει να γίνονται». Σ’αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως η τελική υπογραφή για τις αποσπάσεις, όπως δηλαδή και για την απόσπαση του εν λόγω υπαλλήλου στην Ακαδημία Εφοριακών, θα πρέπει να μπει από τον κ. Πιτσιλή. Ο διευθυντής της ΔΟΥ Ηρακλείου κ. Μανόλης Ρολάκης, με τον οποίο επικοινωνήσαμε χθες για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, θέλοντας να έχουμε τη θέση του για την εξέλιξη αυτή, απάντησε πως δεν ήταν ενήμερος για την απόσπαση του υπαλλήλου της υπηρεσίας στη Φορολογική-Τελωνειακή Ακαδημία ως καθηγητή, λέγοντάς μας συγκεκριμένα: «Δεν το ξέρω καθόλου αυτό που μου λέτε. Το μαθαίνω από εσάς. Απλά κάνω μια έρευνα να δω τι έγινε με το σταυρόλεξο».

Πηγή: alfavita.gr

Διαβάστε περισσότερα

×