Θρυλική επανένωση των πρώτων αυθεντικών σούπερμοντελ στα 50 τους χρόνια | Sugklonistiko

Θρυλική επανένωση των πρώτων αυθεντικών σούπερμοντελ στα 50 τους χρόνια

Smiley face
Μπορεί η επίδειξη μόδας της Versace να άνοιξε με τα καλύτερα μοντέλα που «ιππεύουν» αυτή την στιγμή την πασαρέλα, όπως η Κένταλ Τζένερ, την Τζίτζι και την Μπέλα Χαντίντ, αλλά η Donatella Versace άφησε το καλύτερο για το τέλος. Φορώντας ολόχρυσες τουαλέτες, τα 5 αυθεντικά σούπερ μοντελς, Κάρλα Μπρούν...

Μπορεί η επίδειξη μόδας της Versace να άνοιξε με τα καλύτερα μοντέλα που «ιππεύουν» αυτή την στιγμή την πασαρέλα, όπως η Κένταλ Τζένερ, την Τζίτζι και την Μπέλα Χαντίντ, αλλά η Donatella Versace άφησε το καλύτερο για το τέλος.

Φορώντας ολόχρυσες τουαλέτες, τα 5 αυθεντικά σούπερ μοντελς, Κάρλα Μπρούνι 49 ετών, Κλόντια Σίφερ 47 , Ναόμι Κάμπελ επίσης 47, Σίντι Κρόφορντ 51 ετών και Έλενα Κρίστενσεν 48, επέστρεψαν στην πασαρέλα για μία και μόνο επίδειξη αποδεικνύοντας πως ακόμη «το έχουν».


Περπατώντας προς τιμήν του αδελφού της Donatella, Gianni Versace οποίος δολοφονήθηκε το 1997 και φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον θάνατό του. Οι 5 καλλονές έκαναν catwalk στην πασαρέλα και μετά περπάτησαν μαζί με την σχεδιάστρια του οίκου, ενώ έφυγαν καταχειροκροτημένες.

Φορώντας χρυσές τουαλέτες με τολμηρά κοψίματα ή βαθύ μπούστο και οι πέντε «θεές» της πασαρέλας απέδειξαν πως διαθέτουν ακόμη τέλεια σιλουέτα και κυρίως αυτοπεποίθηση, καθώς περπάτησαν στην πασαρέλα γεμάτο μπρίο θυμίζοντας μας τις παλιές καλές εποχές των ‘90s.

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×