Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο! Πέθανε στα 67 του διάσημος κιθαρίστας | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
guitar

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο! Πέθανε στα 67 του διάσημος κιθαρίστας

Smiley face
Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον διάσημο μουσικό Έφυγε σε ηλικία 67 χρόνων ο Αμερικανός κιθαρίστας και μπασίστας. Ο συνιδρυτής του διάσημου συγκροτήματος άφησε την τελευταία του πνοή, όπως έγινε γνωστό μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα στις 3 Σεπτεμβρίου ενώ η αιτία θανάτου του δεν έχει γί...

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον διάσημο μουσικό

Έφυγε σε ηλικία 67 χρόνων ο Αμερικανός κιθαρίστας και μπασίστας. Ο συνιδρυτής του διάσημου συγκροτήματος άφησε την τελευταία του πνοή, όπως έγινε γνωστό μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα στις 3 Σεπτεμβρίου ενώ η αιτία θανάτου του δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή.
Έφυγε σε ηλικία 67 χρόνων ο Αμερικανός κιθαρίστας και μπασίστας Walter Becker. Ο συνιδρυτής του συγκροτήματος Steely Dan άφησε την τελευταία του πνοή, όπως έγινε γνωστό μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα στις 3 Σεπτεμβρίου ενώ η αιτία θανάτου του δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο Becker ήταν ο κιθαρίστας του τζαζ ροκ συγκροτήματος Steely Dan, το οποίο σχημάτισε μαζί με τον Donald Fagen, στα πλήκτρα και τα φωνητικά. Στην ακμή του στη δεκαετία του 1970, το συγκρότημα είχε κάνει τις επιτυχίες «Reelin’in the Years», «Do It Again», «Rikki Don’t Lose That Number» και «Deacon Blues».

Ο καλλιτεχνικός χώρος, μάλιστα, βυθίστηκε στο πένθος μετά τα δυσάρεστα νέα, με πολλούς καλλιτέχνες να αποτίουν το δικό τους φόρο τιμής στο μεγάλο καλλιτέχνη. Ανάμεσά τους και ο ηθοποιός Rob Lowe που έγραψε στο twitter για τον Becker: “Φώτισες τον κόσμο μου”.

BECKER

tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα

×