Θρήνος. Όχι ρε Ιωσήφ. Σκοτώθηκε σε τροχαίο 23χρονος σεφ | Sugklonistiko
6

Θρήνος. Όχι ρε Ιωσήφ. Σκοτώθηκε σε τροχαίο 23χρονος σεφ

Smiley face
Είναι από τις στιγμές που τα λόγια στερεύουν, αφού ότι και να ειπωθεί μοιάζει τόσο μικρό, τόσο λίγο μπροστά στον άδικο χαμό αυτού του νέου παιδιού. Ο 23χρονος Ιωσήφ Παρασκεύας έφυγε από την ζωή ακαριαία όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα το δικό του να γίνει μι...

Είναι από τις στιγμές που τα λόγια στερεύουν, αφού ότι και να ειπωθεί μοιάζει τόσο μικρό, τόσο λίγο μπροστά στον άδικο χαμό αυτού του νέου παιδιού. Ο 23χρονος Ιωσήφ Παρασκεύας έφυγε από την ζωή ακαριαία όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα το δικό του να γίνει μια άμορφη μάζα σιδερικών. Ο ξαφνικός θάνατος του νεαρού βύθισε στο πένθος την οικογένεια του αλλά και ολόκληρη την Κύπρο.

Ο Ιωσήφ ήταν ένα παιδί χαμογελαστό, γεμάτο όνειρα, και φιλοδοξίες. Ήθελε να καταφέρει να κάνει μια μεγάλη καριέρα στον χώρο της μαγειρικής αφού ήταν μεγάλο ταλέντο. Μάλιστα μια μέρα πριν το μοιραίο τροχαίο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μοιράστηκε με τους φίλους του την χαρά του για την επιβράβευση του και την ένταξη του στον «Σύνδεσμο Γαστρονόμων Κυπρίων Σεφ». Η ζωή όμως του επιφύλασσε άσχημο κτύπημα αφού χθες μετά το τροχαίο δυστύχημα, άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει αγόρι μου…

1

2

3

4

Πηγή: .gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα

×