Συγκλονίζει η γυναίκα του νεκρού Ανδρέα: Καμάρι μου γεννήθηκε ο γιος σου | Sugklonistiko

Συγκλονίζει η γυναίκα του νεκρού Ανδρέα: Καμάρι μου γεννήθηκε ο γιος σου

Smiley face
Συγκλονίζει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η γυναίκα του αδικοχαμένου Ανδρέα Γιασεμή, Χριστίνα Χρίστου ο οποίος έφυγε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ενώ εκείνη ήταν έγκυος τον γιο τους. Η ίδια γέννησε χθες και ραγίζει καρδιές με το μήνυμα της στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κ...

Συγκλονίζει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η γυναίκα του αδικοχαμένου Ανδρέα Γιασεμή, Χριστίνα Χρίστου ο οποίος έφυγε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ενώ εκείνη ήταν έγκυος τον γιο τους. Η ίδια γέννησε χθες και ραγίζει καρδιές με το μήνυμα της στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Διαβάστε αυτούσια την δημοσίευση της:

«Ομορφάντρα μου, Λεβέντη μου, Καμάρι μου, Μοναδικέ μου, Φως της ζωής μου, σήμερα γεννήθηκε ο γιος σου. Σε αυτό τον άδικο κόσμο όπου πρέπει να σταθώ δίπλα του και μάνα και πατέρας για να του δώσω όλες τις αξίες που είχες εσύ.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Προτεραιότητα μου και στόχος μου, είναι να μεγαλώσω τα αγγελούδια μας με πλήρη αφοσίωση, απέραντη αγάπη, κουβαλώντας μαζί τους όλα τα πιστεύω και πεποιθήσεις που είχες εσύ… Για όλα τα όνειρα που έκανες για τα παιδιά σου δουλεύοντας μέρα νύχτα. Γιατί μας είχες τόσο καλομαθημένες μόνο εσύ ξέρεις ψυχή μου…Επιτέλους, θα έχω ξανά ένα Αντρέα στο σπίτι να μου δίνει ελπίδα και δύναμη, όπως κάνει και η κόρη σου από τη μέρα που μας έκλεψαν τη χαρά μας. Τα παιδάκια μας θα είναι πάντα ευλογημένα που είχαν ένα πατέρα ήρωα και είμαι σίγουρη ότι κάποτε θα αποδοθεί δικαιοσύνη για αυτούς που μας αδίκησαν και έκοψαν το νήμα της ζωής σε τρία παλικάρια και προκάλεσαν τόσο πόνο σε τόσους άλλους που έμειναν πίσω να σας περιμένουν… Να μας προσέχεις πάντα».

Ο Κύπριος Ανδρέα Γιασεμή 32 ετών και πατέρας ενός πεντάχρονου κοριτσιού και πλέον ενός αγοριού, έφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου 27 Μαίου, νωρίς το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα στην Λεμεσό.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×