Συγκλονίζει Έλληνας δημοσιογράφος. Πέθανε η μανά του στα γενέθλια της | Sugklonistiko
ζγ

Συγκλονίζει Έλληνας δημοσιογράφος. Πέθανε η μανά του στα γενέθλια της

Smiley face
Ναι είναι συγκινητικό και παράλληλα συγκλονιστικό, όταν ένα νέο παιδί γράφει τόσο τρυφερά λόγια για την μαμά του. Την γυναίκα που το έφερε στον κόσμο. Το μεγάλωσε και του έδωσε αξίες. Είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα γεγονότα. Πάντα με αγάπη. Έχασε την μητέρα του πριν ένα χρόνο, κ...

Ναι είναι συγκινητικό και παράλληλα συγκλονιστικό, όταν ένα νέο παιδί γράφει τόσο τρυφερά λόγια για την μαμά του. Την γυναίκα που το έφερε στον κόσμο. Το μεγάλωσε και του έδωσε αξίες. Είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα γεγονότα. Πάντα με αγάπη. Έχασε την μητέρα του πριν ένα χρόνο, και έφυγε από κοντά τους την ημέρα των γενεθλίων της. Ο νεαρός Ελληνο-Κύπριος δημοσιογράφος Χρήστος Κωνσταντίνου σήμερα ακριβώς ένα χρόνο μετά τον θάνατο της τα γεγονότα όπως τα βίωσε ο ίδιος. Διαβάστε αυτολεξεί την ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
«Η ζωή μου φέρθηκε πολύ σκληρά πριν ένα χρόνο, αυτήν ακριβώς τη μέρα, που είχες τα γενέθλια σου, ήταν αρχή και το τέλος. Η αρχή για την αιωνιότητα σου στη ψυχή μου και το τέλος αυτής της μίζερης ζωής. Ήταν η μέρα που μπήκαμε στο ογκολογικό και δεν βγήκαμε ποτέ χαρούμενοι, συμβολική των γενεθλίων σου. Πάντα τέτοια μέρα ήταν ξεχωριστή για σένα αλλά και για μας που είχαμε την τύχη να σε έχουμε μητέρα μας. Εμάς όλους που καταφέραμε να γνωρίσουμε το μεγαλείο της ψυχής σου, την ανθρωπιά και το ήθος σου, την τιμιότητα και την ευγένεια σου. Αυτά όλα που μας έμαθες και είμαστε σήμερα εμείς και την εκτίμηση που έχουμε από τον κόσμο. Θα είσαι πάντα μέσα στην ψυχή μου στην πιο υψηλή θέση, σε μια θέση που κανείς δεν μπορεί να την κερδίσει αλλά ούτε και να την πλησιάσει. Μια θέση που ανήκει στον άγγελο μου, που πάντα θα ζει για μένα έστω και από εκεί ψηλά… Δεν τα βάζω κάτω και συνεχίζω να σε αγαπώ…..»
ννι

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

 

nassosblog.gr

Διαβάστε περισσότερα

×