Στην κορυφή του κόσμου η Εθνική Κωφών Γυναικών! | Sugklonistiko
ethnikigyn

Στην κορυφή του κόσμου η Εθνική Κωφών Γυναικών!

Smiley face
Πρωταθλήτρια κόσμου στέφθηκε η Εθνική Κωφών Γυναικών, καθώς επικράτησε της Λιθουανίας με 50-67 στον τελικό των «Deaflympics»! Κοριτσάρες με τα όλα τους! Η Εθνική Κωφών Γυναικών ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου των «Deaflympics» κι έγινε «χρυσή», μετά την ανάλογη επιτυχία της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτά...

Πρωταθλήτρια κόσμου στέφθηκε η Εθνική Κωφών Γυναικών, καθώς επικράτησε της Λιθουανίας με 50-67 στον τελικό των «Deaflympics»!

Κοριτσάρες με τα όλα τους!

Η Εθνική Κωφών Γυναικών ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου των «Deaflympics» κι έγινε «χρυσή», μετά την ανάλογη επιτυχία της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης πέρυσι, καθώς επικράτησε της Λιθουανίας με 50-67 στον τελικό της διοργάνωσης.

Τα κορίτσια της Αθηνάς Ζέρβα μέχρι και την τρίτη περίοδο «πάλευαν» να πάρουν διαφορά στο σκορ, η οποία ήρθε με την έναρξη του τελευταίου δεκαλέπτου.

Εκεί, με σερί 13-0 στα πέντε πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξέφυγε (38-52, 35′) και στην ουσία επισφράγισε το χρυσό μετάλλιο, με τις Λιθουανές να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Κορυφαία η Πατέρα με 20 πόντους, ενώ Αγαγιώτου και Κοτσιάφτη μοιράστηκαν από 11. Για την Λιθουανία, η Jocyte μέτρησε 13 πόντους.

Τα Δεκάλεπτα: 12-8, 21-21, 38-39, 50-67.

 

via gazzetta.gr

Διαβάστε περισσότερα

×