Σε αυτό τον σταθμό είπε «ναι» η Μαρία Χούκλη μετά τον ΑΝΤ1 | Sugklonistiko

Σε αυτό τον σταθμό είπε «ναι» η Μαρία Χούκλη μετά τον ΑΝΤ1

Smiley face
Mετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Ant1 η Μαρία Χούκλη δέχτηκε πολλές επαγγελματικές προτάσεις, τις οποίες και αρνήθηκε. Μάλιστα, συναντήθηκε και με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, ο οποίος της πρότεινε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, κάθε βράδυ στις 21:00, ωστόσο η ίδ...

Mετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Ant1 η Μαρία Χούκλη δέχτηκε πολλές επαγγελματικές προτάσεις, τις οποίες και αρνήθηκε. Μάλιστα, συναντήθηκε και με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, ο οποίος της πρότεινε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, κάθε βράδυ στις 21:00, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε.

Η παρουσιάστρια φαίνεται πως βρήκε τον σταθμό που θα την εντάξει στο δυναμικό του και η ανακοίνωση έγινε μέσω Facebook. Η  διευθύντρια του «Αθήνα 9.84», Νόνη Καραγιάννη, με ένα status στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε την συνεργασία του σταθμού με την Χούκλη.

«Είπε πολλά όχι.Είναι άλλωστε εκλεκτική. Ο Αθήνα 9.84 όμως της πάει και του πάει πολύ κι εκείνη. Απο τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου η κυρία Μαρια Χουκλη στο νέο πρόγραμμα του Αθήνα 9.84. Λεπτομέρειες προσεχώς. Τα σέβη μας», έγραψε.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×