Ψάρεψαν «grass carp» 10 κιλών αλλά το έριξαν πίσω στην Παμβώτιδα | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Ψάρεψαν «grass carp» 10 κιλών αλλά το έριξαν πίσω στην Παμβώτιδα

Smiley face
Είναι καθημερινές οι εικόνες με ανθρώπους κάθε ηλικίας να περνούν ευχάριστα τις ώρες τους ψαρεύοντας στις όχθες της Παμβώτιδας. Ανάμεσα στους πολλούς ερασιτέχνες που απολαμβάνουν το ψάρεμα συμπεριλαμβάνονται ακόμη και άνθρωποι από διάφορες περιοχές της Βόρειας και Δυτικής Ελλάδας. Πολλοί από αυτούς ...

Είναι καθημερινές οι εικόνες με ανθρώπους κάθε ηλικίας να περνούν ευχάριστα τις ώρες τους ψαρεύοντας στις όχθες της Παμβώτιδας.

Ανάμεσα στους πολλούς ερασιτέχνες που απολαμβάνουν το ψάρεμα συμπεριλαμβάνονται ακόμη και άνθρωποι από διάφορες περιοχές της Βόρειας και Δυτικής Ελλάδας.

Πολλοί από αυτούς ως μέλη των Αθλητικών Ομάδων Συλλόγων Ερασιτεχνικής Αλιείας εφαρμόζουν την απελευθέρωση των αλιευμάτων (catch & release) όχι μόνον όταν επιβάλλεται (κατά την διάρκεια των αγώνων αθλητικής αλιείας) αλλά και σε όλες τις εξορμήσεις τους.

Το παράδειγμα των δύο νεαρών ερασιτεχνών αλιέων από τα Γρεβενά, ξεχώρισε και προβάλλει μέσα από την σελίδα του ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Ιωαννίνων.

Ο Γιώργος Μησιόπουλος και ο Απόστολος Νταγκούμας σε πρόσφατη εξόρμησή τους στην Παμβώτιδα απέδειξαν έμπρακτα την ευαισθησία τους και την αγάπη τους για τα υδάτινα συστήματα και τους ιχθυοπληθυσμούς τους.

Γιώργος Μησιόπουλος & Απόστολος Νταγκούμας σε απελευθέρωση κοι…

Δημοσιεύτηκε από Ioannina Fishing Club στις Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Για την ιστορία αλίευσαν 20 κοινούς κυπρίνους βάρους 1 έως 5,5 κιλών και ένα grass carp βάρους 10 κιλών, τα οποία και απελευθέρωσαν στο σύνολό τους.

Αξιέπαινοι για την ενέργειά τους την οποία μπορούν να μιμηθούν κι άλλοι!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×