Προσοχή: Όποιος γνωρίζει αυτό το αγοράκι να ειδοποιήσει την αστυνομία-Αναζητούνται οι γονείς του | Sugklonistiko
5

Προσοχή: Όποιος γνωρίζει αυτό το αγοράκι να ειδοποιήσει την αστυνομία-Αναζητούνται οι γονείς του

Smiley face
Ο μικρούλης βρέθηκε να περιπλανιέται μόνος του και ήταν σε άμεσο κίνδυνο Στο φως της δημοσιότητας έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες ενός ανήλικου αγοριού, του οποίου οι γονείς αναζητούνται.Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά...

Ο μικρούλης βρέθηκε να περιπλανιέται μόνος του και ήταν σε άμεσο κίνδυνο

Στο φως της δημοσιότητας έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες ενός ανήλικου αγοριού, του οποίου οι γονείς αναζητούνται.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

1

Όπως αναφέρεται και στην σχετική δημοσίευση της αστυνομίας, το αγοράκι ηλικίας 2,5 ετών και αγνώστων λοιπών στοιχείων, βρέθηκε από πολίτη, σε καλή κατάσταση υγείας, να περιπλανάται μόνο του χωρίς επίβλεψη και εκτεθειμένο σε άμεσο κίνδυνο, στις 05 Ιουλίου 2017 στις 11:30, στον περιβάλλοντα χώρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλείου Λάρισας.

2

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου αγοριού καθώς και των βιολογικών γονέων του και ο εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του είναι άλλως αδύνατη ή ουσιωδώς δυσχερής.

3

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410 – 683171 και 2410 – 683184 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε περισσότερα

×