Πέταξαν σκυλάκι από 9 μέτρα ύψος μέσα σε βρώμικο ποτάμι | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Πέταξαν σκυλάκι από 9 μέτρα ύψος μέσα σε βρώμικο ποτάμι

Smiley face
Έζησε τα χειρότερα και μετά την άμεση δράση φιλοζωικής οργάνωσης, βρήκε την αγάπη που είχε ανάγκη. Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωσή του σκύλου. Η φιλοζωική οργάνωση Hope For Paws δέχτηκε ένα επείγον τηλεφώνημα από κάποιον άγνωστο. Ο λόγος; Κάποιος είχε ρίξει ένα κουτάβι από 9 μέτρα ύψος, σε ένα βρώμι...

Έζησε τα χειρότερα και μετά την άμεση δράση φιλοζωικής οργάνωσης, βρήκε την αγάπη που είχε ανάγκη. Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωσή του σκύλου.

Η φιλοζωική οργάνωση Hope For Paws δέχτηκε ένα επείγον τηλεφώνημα από κάποιον άγνωστο. Ο λόγος; Κάποιος είχε ρίξει ένα κουτάβι από 9 μέτρα ύψος, σε ένα βρώμικο ποτάμι.

Το μικρό σκυλάκι ήταν ακινητοποιημένο καθώς είχε χτυπήσει τα πίσω άκρα του και ήταν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Αμέσως τα μέλη της φιλανθρωπικής οργάνωσης έσπευσαν να το σώσουν. Έφεραν μια σκάλα και κατέβηκαν να το πιάσουν. Το σκυλάκι ήταν τρομαγμένο και ανήμπορο.

Όλα όμως σύντομα άλλαξαν… Έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, έλαβε θεραπεία για τις μολύνσεις που είχε και έκανε εγχείρηση στο πόδι. Τώρα, ο Jordan είναι ένας ευτυχισμένος σκύλος και αν και έχασε ένα από τα άκρα του, δεν έχασε ποτέ την ελπίδα του!

Δείτε το βίντεο που συγκινεί:

Πηγή : newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα





×