Πάτρα: Σοκάρουν τα αίτια της απαγωγής 11χρονης – Οι δράστες μίλησαν και έλυσαν το μυστήριο! | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Πάτρα: Σοκάρουν τα αίτια της απαγωγής 11χρονης – Οι δράστες μίλησαν και έλυσαν το μυστήριο!

Smiley face
Οι αποκαλύψεις για την απαγωγή στην Πάτρα προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Άφωνοι οι γονείς της μικρής που ενημερώθηκαν από αστυνομικούς… Συγκλονισμένη είναι η Πάτρα από την είδηση της απαγωγής ενός κοριτσιού μόλις 11 χρονών από τον 16χρονο φίλο της, που ήθελε να την παντρευτεί. Το...

Οι αποκαλύψεις για την απαγωγή στην Πάτρα προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Άφωνοι οι γονείς της μικρής που ενημερώθηκαν από αστυνομικούς…

Συγκλονισμένη είναι η Πάτρα από την είδηση της απαγωγής ενός κοριτσιού μόλις 11 χρονών από τον 16χρονο φίλο της, που ήθελε να την παντρευτεί. Το σκηνικό, που φέρνει στο μυαλό όλων τις ανήλικες νύφες των τριτοκοσμικών χωρών, εκτυλίχθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευή στη δυτική Αχαΐα, στην περιοχή της πλατείας Δύμης.

Το χρονικό της απαγωγής

Αρχικά έγινε γνωστό ότι οι δύο ανήλικοι εξαφανίστηκαν από τα σπίτια τους και όταν οι συγγενείς τους το αντιλήφθηκαν, ειδοποίησαν τους αστυνομικούς, που έστησαν ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό των «άγουρων» μελλόνυμφων. Το κουβάρι της περίεργης και ασυνήθιστης υπόθεσης ξετυλίχθηκε αργότερα, όταν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας εντόπισαν την 11χρονη και τον 16χρονο, ενώ συνέλαβαν ως συνεργούς της απαγωγής και δύο ενήλικους άνδρες.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Οπως προέκυψε, ο «γαμπρός» δεν ήταν μόνος στην επιχείρηση της απαγωγής. Μαζί με έναν 41χρονο και έναν 65χρονο τα είχαν σχεδιάσει όλα και μόλις νύχτωσε για τα καλά πήγαν στην πλατεία Δύμης και άρπαξαν το κοριτσάκι. Η 11χρονη είναι άγνωστο πώς ξεγελάστηκε και θεώρησε ότι μπορεί να ακολουθήσει τον 16χρονο στον έγγαμο βίο, όμως το σίγουρο είναι ότι οι γονείς της δεν είχαν ιδέα.

Τελικά ο υποψήφιος «γαμπρός» δεν φόρεσε βέρα αλλά χειροπέδες, όπως και οι δύο ενήλικοι συνεργοί του. Το 11χρονο παιδί επέστρεψε στο σπίτι του και στους γονείς του, ενώ σίγουρα θα γίνει επιπλέον έρευνα στο περιβάλλον που μεγαλώνει για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Πηγή: espressonews.gr

 

Διαβάστε περισσότερα

×