Πάτρα: Σκοτώθηκε ο Νώντας Καρύμπαλης – Πλήρωσε με τη ζωή του, τη μεγάλη του αγάπη [pics] | Sugklonistiko
1-1

Πάτρα: Σκοτώθηκε ο Νώντας Καρύμπαλης – Πλήρωσε με τη ζωή του, τη μεγάλη του αγάπη [pics]

Smiley face
Συγκλονίζει ο θάνατος του νεαρού μαθηματικού. Ο καθηγητής Νώντας Καρύμπαλης σκοτώθηκε στην Κόρινθο… «Ηταν ο καλύτερος μαθηματικός της Πάτρας», είπαν άνθρωποι του φροντιστηρίου που δίδασκε στην Πάτρα, εμφανώς σοκαρισμένοι και χωρίς να μπορούν να πιστέψουν την αναπάντεχη είδηση. Ο επι τουλάχιστο...

Συγκλονίζει ο θάνατος του νεαρού μαθηματικού. Ο καθηγητής Νώντας Καρύμπαλης σκοτώθηκε στην Κόρινθο…
«Ηταν ο καλύτερος μαθηματικός της Πάτρας», είπαν άνθρωποι του φροντιστηρίου που δίδασκε στην Πάτρα, εμφανώς σοκαρισμένοι και χωρίς να μπορούν να πιστέψουν την αναπάντεχη είδηση. Ο επι τουλάχιστον μια εικοσαετία καθηγητής μαθηματικών Νώντας Καρύμπαλης σκοτώθηκε κατα τη διάρκεια αναρρίχησης σε ορεινή περιοχή στην Κόρινθο.
rcv

rcv1

rcv2

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

rcv3
Η μεγάλη αγάπη του για την αναρρίχηση -ένα χόμπι που απαιτεί ιδιαίτερη φυσική κατάσταση και τεχνική- έμελε να είναι και αυτό που θα έκοβε το νήμα της ζωής του. Ο προσωπικός του λογαριασμός στο facebook είναι γεμάτος με «στιγμές» από το αγαπημένο του άθλημα.

rcv4

rcv5

rcv6

rcv7

rcv8
Χθες Κυριακή 3/8 και ενώ έκανε αναρρίχηση σε πλαγιά, ο άτυχος εκπαιδευτικός έχασε την ισορροπία του, έπεσε και τραυματίστηκε θανάσιμα στον αυχένα.

Ο Νώντας Καρύμπαλης, ήταν γνωστός Μαθηματικός της Πάτρας και εργαζόταν στο φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΠΡΙΣΜΑ» τα τελευταία 20 χρόνια. Συνάδελφοι, μαθητές του και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως το αγαπημένο του άθλημα, του στοίχησε τη ζωή!

Ανακοίνωση για τον άδικο χαμό του, αναμένεται να βγάλει τις επόμενες ώρες και η διοίκηση του φροντιστηρίου ΠΡΙΣΜΑ. Η κηδεία του θα γίνει αύριο το πρωί.

Πηγή: thebest.gr

Διαβάστε περισσότερα

×