Πατέρας βγάζει το 6 μηνών παιδί του έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου και πατάει τέρμα το γκάζι | Sugklonistiko

Πατέρας βγάζει το 6 μηνών παιδί του έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου και πατάει τέρμα το γκάζι

Smiley face
Έχει φωτογραφηθεί να κρατά το βρέφος από το ένα πόδι στο κενό ενώ ο ίδιος βρίσκεται στην άκρη ενός πολυόροφου κτηρίου Τουλάχιστον ανεύθυνος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο πατέρας ενός βρέφους έξι μηνών στη Ρωσία ο οποίος δεν δίστασε να το βάλει στο παράθυρο του αυτοκινήτου του ενώ ο ίδιος πατάει γκά...

Έχει φωτογραφηθεί να κρατά το βρέφος από το ένα πόδι στο κενό ενώ ο ίδιος βρίσκεται στην άκρη ενός πολυόροφου κτηρίου

Τουλάχιστον ανεύθυνος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο πατέρας ενός βρέφους έξι μηνών στη Ρωσία ο οποίος δεν δίστασε να το βάλει στο παράθυρο του αυτοκινήτου του ενώ ο ίδιος πατάει γκάζι και αναπτύσσει ταχύτητα.

Στο βίντεο φαίνεται ο πατέρας του βρέφους να το βγάζει από το παράθυρο ενός μαύρου χρώματος αυτοκινήτου, να το κρατά με το ένα χέρι και στη συνέχεια ο ίδιος με το άλλο ελεύθερο χέρι να παίρνει το τιμόνι και να πατάει γκάζι.

Όπως αποδείχθηκε, δε, σύμφωνα με τους Siberian Times αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Roman R. από τη Σιβηρία ρισκάρει τη ζωή του μικρού παιδιού του αφού έχει φωτογραφηθεί να κρατά το βρέφος από το ένα πόδι στο κενό ενώ ο ίδιος βρίσκεται στην άκρη ενός πολυόροφου κτηρίου.

Οι φωτογραφίες του πάντως προκάλεσαν την αντίδραση της αστυνομίας η οποία ξεκίνησε έρευνα σε βάρος του.

Πηγή : protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα

×