Ο Αλέξανδρος από το «Χαμόγελο του Παιδιού» πήρε το πτυχίο του και μας χάρισε το πιο πλατύ χαμόγελό του | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Ο Αλέξανδρος από το «Χαμόγελο του Παιδιού» πήρε το πτυχίο του και μας χάρισε το πιο πλατύ χαμόγελό του

Smiley face
Περήφανη και συγκινημένη η οικογένεια του «Χαμόγελου» παρακολούθησε την ορκομωσία του Αλέξανδρου που πήρε το πτυχίο του από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας! Μικροί και μεγάλοι, έδωσαν το πιο δυνατό και ζεστό χειροκρότημά τους στον Αλέξανδρο που κατάφερε να πετύχει το στόχο...

Περήφανη και συγκινημένη η οικογένεια του «Χαμόγελου» παρακολούθησε την ορκομωσία του Αλέξανδρου που πήρε το πτυχίο του από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας!

Μικροί και μεγάλοι, έδωσαν το πιο δυνατό και ζεστό χειροκρότημά τους στον Αλέξανδρο που κατάφερε να πετύχει το στόχο του μετά από πολύ κόπο, διάβασμα και άγχος έχοντας πάντα δίπλα του τόσο τους εργαζόμενους όσο και τους εθελοντές του σπιτιού που μεγάλωσε! Δίπλα του και η Cosmote που τον στήριξε μέσω του προγράμματος υποτροφιών για φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους συμβάλλοντας στην κάλυψη των αναγκών του!

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο Αλέξανδρος ήρθε στην οικογένεια του «Χαμόγελου» σε ηλικία 7 ετών, μαζί με τον κατά 2 χρόνια μικρότερο αδερφό του. Ένα παιδί ώριμο, με σύνεση, στόχους και όνειρα! Από μικρός πετύχαινε ότι και αν είχε στο μυαλό του, προκαλώντας τον θαυμασμό των γύρω του.

Σήμερα, κάνει το μεταπτυχιακό του, έχοντας πάρει υποτροφία στο Alba Business School με κατεύθυνση στην Τουριστική Διοίκηση.

Αλέξανδρε, σε ευχαριστούμε για το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να κάνεις στην οικογένειά σου! Σου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και να ξέρεις πως θα είμαστε πάντα δίπλα σου για ότι κι αν χρειαστείς!

Και εις ανώτερα!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×