Νύφη στην Κρήτη έμαθε ότι παντρεύεται λίγο πριν τον γάμο | Sugklonistiko

Νύφη στην Κρήτη έμαθε ότι παντρεύεται λίγο πριν τον γάμο

Smiley face
Διεκδικεί ίσως τον τίτλο του πιο ρομαντικού γάμου της χρονιάς. Ενός γάμου για τον οποίο η νύφη δεν γνώριζε ούτε την ημερομηνία του! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Γιώργος Ιωαννίδης και η Μαρία Βαλούρδου είχαν αποφασίσει να παντρευτούν. Η ημερομηνία δεν είχε οριστεί και την υπολόγιζαν π...

Διεκδικεί ίσως τον τίτλο του πιο ρομαντικού γάμου της χρονιάς. Ενός γάμου για τον οποίο η νύφη δεν γνώριζε ούτε την ημερομηνία του! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Γιώργος Ιωαννίδης και η Μαρία Βαλούρδου είχαν αποφασίσει να παντρευτούν.

Η ημερομηνία δεν είχε οριστεί και την υπολόγιζαν περίπου στα μέσα Οκτωβρίου ή πιο σωστά η νύφη ήταν εκείνη που υπολόγιζε ότι μία λιτή τελετή με λίγους αγαπημένους φίλους και στενούς συγγενείς θα πραγματοποιούνταν στα μέσα Οκτωβρίου. Η Μαρία φρόντισε απλά να προμηθευτεί ένα φόρεμα, όπως το φαντάζονταν. Οι υπόλοιπες εκκρεμότητες θα τακτοποιούνταν εν καιρώ.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο Γιώργος όμως ήθελε να κάνει μία έκπληξη ή μάλλον ήθελε να κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα. Από τα μέσα Ιουλίου ξεκίνησε να φροντίζει την κάθε λεπτομέρεια και όλα ήταν έτοιμα το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου. Οι φίλοι και οι συγγενείς γνώριζαν, η νύφη όμως όχι. Η Μαρία έμαθε ότι θα παντρευόταν μόλις δύο ώρες πριν από το γάμο!

Ο γάμος ήταν σαν σκηνή από ταινία, και αποδεικνύει ότι όταν ένας άντρας θέλει να δείξει την αγάπη του στη σύντροφό του μπορεί να το κάνει. Αυτός ο γάμος καταρρίπτει στερεότυπα δεκαετιών και κυρίως τον μύθο ότι οι άντρες δεν ασχολούνται να τη διοργάνωση μιας γαμήλιας τελετής.

Η νύφη μέχρι την τελευταία στιγμή δεν γνώριζε ούτε το μέρος, ούτε τις λεπτομέρειες. Η Μαρία είδε ξαφνικά μπροστά της αγαπημένους φίλους και συγγενείς και τότε της ανακοίνωσαν ότι σε λίγες ώρες παντρεύεται και ότι ήταν όλα έτοιμα. Μέσα σε λίγες ώρες ετοιμάστηκε αλλά ακόμα δεν γνώριζε που θα γίνει η τελετή.

Ο Γιώργος πήρε από το χέρι την Μαρία και την οδήγησε στο λιμανάκι της Ελούντας. Μπήκαν σε ένα σκάφος με κατεύθυνση τον Ιερό Ναό Αγίου Φωκά στην Κολοκύθα. Οι λιγοστοί καλεσμένοι ήταν ήδη συγκεντρωμένοι στο σημείο της τελετής και περίμεναν το ζευγάρι.. Ο Γιώργος πήρε από το χέρι την Μαρία και την κόρη της, την Αρχοντία και βγήκαν από το σκάφος. Εκεί, στην μικρή προβλήτα γονάτισε και μπροστά στα έκπληκτα και γεμάτα δάκρυα μάτια συγγενών και φίλων έκανε την πρόταση γάμου. Ο Γιώργος όμως έκανε και κάτι ακόμα: ζήτησε το χέρι της Μαρίας από την κόρη της Αρχοντία.

Μετά την πρόταση γάμου πραγματοποιήθηκε η τελετή στον Ιερό Ναό. Μετά το μυστήριο, η γιορτή αγάπης συνεχίστηκε σε έναν ξεχωριστό χώρο στο Αγιο Νικόλαο όπου οι εκπλήξεις δεν είχαν τέλος.

«Ο πρίγκιπας μου, ο άγγελος μου, τα φρόντισε όλα για να με κάνει την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο και τα κατάφερε. Ξεπέρασε, μπορώ να πω, τις πιο τρελές μου προσδοκίες. Αυτός ο γάμος είναι πιο τρανή απόδειξη ότι όταν ένας άντρας αγαπάει μια γυναίκα μπορεί να τα κάνει όλα πραγματικότητα», λέει συγκινημένη η Μαρία Βαλούρδου.

[ekriti]
Διαβάστε περισσότερα

×