Μύκονος: Παραλίγο τραγωδία! Γιοτ πέρασε ξυστά από το Tera Jet [pic] | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
3

Μύκονος: Παραλίγο τραγωδία! Γιοτ πέρασε ξυστά από το Tera Jet [pic]

Smiley face
Λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα στη Μύκονο καθώς από καθαρή τύχη αποφεύχθη σύγκρουση σκαφών στο λιμάνι. Το ξέσπασμα του δημάρχου για το περιστατικό. Η Μύκονος εξακολουθεί να προσελκύει επώνυμους επισκέπτες με διεθνή λάμψη και «βαρύ» πορτοφόλι ωστόσο ένας από αυτούς σήμερα λίγο έλειψε να προκαλέσει ...

Λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα στη Μύκονο καθώς από καθαρή τύχη αποφεύχθη σύγκρουση σκαφών στο λιμάνι. Το ξέσπασμα του δημάρχου για το περιστατικό.

Η Μύκονος εξακολουθεί να προσελκύει επώνυμους επισκέπτες με διεθνή λάμψη και «βαρύ» πορτοφόλι ωστόσο ένας από αυτούς σήμερα λίγο έλειψε να προκαλέσει ναυτική τραγωδία.

Το παρά τρίχα ατύχημα σημειώθηκε στο λιμάνι της Μυκόνου, όταν πολυτελές γιοτ, επιχείρησε να περάσει μπροστά από το πλοίο της γραμμής Tera Jet, το οποίο κατευθυνόταν προς τον προβλήτα προκειμένου να δέσει.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Όπως βλέπετε και στην αποκλειστική φωτογραφία του Cyclades24.gr, το γιοτ περνά ξυστά από το πλοίο της γραμμής και από τύχη αποφεύγεται μια ακόμα ναυτική τραγωδία.

1

Το ξέσπασμα του Δημάρχου

O Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, δήλωσε σχετικά με το συμβάν:

«Είναι ανεπίτρεπτες και ανεύθυνες τέτοιες συμπεριφορές στη θάλασσα. Τις καταδικάζω απερίφραστα. Με τις ανθρώπινες ζωές δεν παίζουμε!

Πρέπει όλοι οι χειριστές ταχύπλοων και γιοτ αναψυχής να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να τηρούν αυστηρά τους κανόνες ασφαλούς πλοήγησης. Δυστυχώς κάθε χρόνο καταγράφονται αρκετές παραβάσεις από το Λιμενικό Σώμα Μυκόνου με το οποίο είμαστε διαρκώς σε ανοιχτή επικοινωνία.

Πιστεύω ότι μέχρι τώρα, οι εντατικοί έλεγχοι του Λιμενικού μας έχουν σώσει από τα χειρότερα. Και για το εν λόγω περιστατικό θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.»

Πηγή: cyclades24.gr

Διαβάστε περισσότερα

×