Μύκονος: Γάμος χλιδής στην παραλία – Η νύφη, ο γαμπρός, οι καλεσμένοι και οι εκπλήξεις [vid] | Sugklonistiko

Μύκονος: Γάμος χλιδής στην παραλία – Η νύφη, ο γαμπρός, οι καλεσμένοι και οι εκπλήξεις [vid]

Smiley face
Ξόδεψαν πολλά αλλά έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα. Γαμπρός και νύφη σε ένα γάμο, με εικόνες που συζητήθηκαν… H Μύκονος αποτελεί προσφιλή προορισμό για γάμους, όχι μόνο από Έλληνες αλλά και από ξένους και συναγωνίζεται στα ίσια την Σαντορίνη που θεωρείται πιο ρομαντική. Ζευγάρι από την Βρ...

Ξόδεψαν πολλά αλλά έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα. Γαμπρός και νύφη σε ένα γάμο, με εικόνες που συζητήθηκαν…

H Μύκονος αποτελεί προσφιλή προορισμό για γάμους, όχι μόνο από Έλληνες αλλά και από ξένους και συναγωνίζεται στα ίσια την Σαντορίνη που θεωρείται πιο ρομαντική. Ζευγάρι από την Βραζιλία αποφάσισε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης στο νησί των Ανέμων, με φόντο την μαγευτική παραλία του Πάνορμου. Το σκηνικό στο γνωστό beach bar restaurant Principate ήταν μοναδικό και ο στολισμός εντυπωσιακός. Η νύφη, πανέμορφη μέσα στο λευκό νυφικό της, έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, που επέλεξε για την περίσταση μπλε κοστούμι και λευκό πουκάμισο χωρίς γραβάτα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Οι δυο τους περπάτησαν στον ειδικό διάδρομο που είχε στηθεί στην αμμουδιά και τα λουλούδια έπεσαν βροχή. Την παράσταση έκλεψαν βιολίστριες που ερμήνευσαν κλασικά έργα κατά την διάρκεια του μυστηρίου. Κοντά στο ζευγάρι ήταν φίλοι και συγγενείς, όλοι τους καλοντυμένοι, που μοιράστηκαν την χαρά του. Ανάμεσά τους η διάσημη στην Βραζιλία fashion blogger και σχεδιάστρια εσωρούχων, Lala Rudge, με τους 1.600.000 followers στο Instagram, η οποία εντυπωσίασε με το στυλ και την ομορφιά της! Μετά το μυστήριο ακολούθησε party που διήρκησε μέχρι το πρωί.

Πηγή: mykonoslive.tv

 

Διαβάστε περισσότερα

×