Μουσουλμάνοι σκότωσαν χριστιανό συμμαθητή τους επειδή ήπιε νερό από το ίδιο ποτήρι | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Μουσουλμάνοι σκότωσαν χριστιανό συμμαθητή τους επειδή ήπιε νερό από το ίδιο ποτήρι

Smiley face
Με τη ζωή του πλήρωσε το «λάθος» του να πιει νερό απ’ το ίδιο ποτήρι μ’ έναν Μουσουλμάνο ένας έφηβος Χριστιανός μαθητής ιδιωτικού σχολείου στο Πακιστάν. Εξοργισμένοι οι Μουσουλμάνοι συμμαθητές του ξυλοφόρτωσαν έως θανάτου τον 17χρονο Σαρούν Μασίχ σε αίθουσα του σχολείου MC Model Boys Government High...

Με τη ζωή του πλήρωσε το «λάθος» του να πιει νερό απ’ το ίδιο ποτήρι μ’ έναν Μουσουλμάνο ένας έφηβος Χριστιανός μαθητής ιδιωτικού σχολείου στο Πακιστάν.

Εξοργισμένοι οι Μουσουλμάνοι συμμαθητές του ξυλοφόρτωσαν έως θανάτου τον 17χρονο Σαρούν Μασίχ σε αίθουσα του σχολείου MC Model Boys Government High School στο Πουντζάμπ, παρουσία μάλιστα του καθηγητή, που ισχυρίστηκε ότι δεν αντιλήφθηκε τίποτε επειδή διάβαζα εφημερίδα!

O Χριστιανός μαθητής

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

O Χριστιανός μαθητής Σαρούν Μασίχ είχε συμπληρώσει μόλις τέσσερις μέρες παρουσίας στο νέο του σχολείο

Το παιδί είχε συμπληρώσει μόλις τέσσερις μέρες στο νέο του σχολείο, αλλά από την πρώτη μέρα δεχόταν εκφοβισμούς από τους Μουσουλμάνους συμμαθητές του επειδή ήταν Χριστιανός.

Η πύλη εισόδου του σχολείου στο Πακιστάν, όπου δολοφονήθηκε ο νεαρός Χριστιανός (Φωτογραφία: Facebook)

Οι γονείς του είχαν κάνει σκληρές οικονομίες για να στείλουν τον Σαρούν στο εν λόγω σχολείο, προκειμένου να λάβει καλύτερη μόρφω ση.

Η οικογένεια του θύματος

Η μητέρα του, Ράζια Μπίμπι, είχε προειδοποιήσει τον 17χρονο να μην ανακατεύεται με τους Μουσουλμάνους συμμαθητές του, ένας εκ των οποίων τον είχε απειλήσει: «Μην τολμήσεις να κάτσεις μαζί μας αν θέλεις να ζήσεις.»

Οι γονείς καταγγέλλουν την αστυνομία ότι δεν έκανε την απαιτούμενη έρευνα για τις συνθήκες της δολοφονίας του παιδιού τους. Μαθητές υποστήριξε ότι ο επιβλέπων καθηγητής αγνόησε επιδεικτικά τον ξυλοδαρμό, αν και ο ίδιος επιμένει ότι δεν κατάλαβε τίποτε επειδή διάβαζε εφημερίδα.

Ο Μουσουλμάνος μαθητής που κατηγορείται για το φόνο του Σαρούν υποστηρίζει ότι του επιτέθηκε επειδή του έσπασε την οθόνη του κινητού του.

[dailymail] [iefimerida]
Διαβάστε περισσότερα

×