Μητσοτάκης: «Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για τη νέα γενιά» | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Μητσοτάκης: «Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για τη νέα γενιά»

Smiley face
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ότι «Κάθε παιδί που ξεκινά σήμερα το σχολείο έχει γεννηθεί μετά το 2000. Γι’ αυτήν τη γενιά κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου», ανεβάζοντας και μία φωτογραφία του με μαθητές και ...

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ότι «Κάθε παιδί που ξεκινά σήμερα το σχολείο έχει γεννηθεί μετά το 2000. Γι’ αυτήν τη γενιά κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου», ανεβάζοντας και μία φωτογραφία του με μαθητές και μαθήτριες.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κ. Μητσοτάκη:

«Κάθε παιδί που ξεκινά σήμερα το σχολείο, είτε δίνει πανελλήνιες, είτε πάει πρώτη δημοτικού, έχει γεννηθεί από το 2000 και μετά.

Γι’ αυτή τη γενιά, που μεγάλωσε μέσα στην κρίση, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να αποκτήσει ισχυρά εφόδια για να προχωρήσει στη ζωή της.

Να μείνει στη χώρα μας και να την κάνει καλύτερη. Η σημαντικότερη μεταρρύθμιση που έχουμε ανάγκη στην εκπαίδευση είναι να δοθεί μεγαλύτερη αυτονομία στα σχολεία μας.

Θα είναι μια βαθιά αλλαγή που θα απελευθερώσει δυνάμεις και τη δημιουργικότητα των εκπαιδευτικών μας που είναι ο μεγαλύτερος πλούτος για τα σχολεία μας.

Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς σε όλη τη χώρα!».

Πηγή : kontranews.gr

Διαβάστε περισσότερα

×