Μια μητέρα προσέφερε 28 κιλά μητρικού γάλακτος στα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Μια μητέρα προσέφερε 28 κιλά μητρικού γάλακτος στα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ

Smiley face
Η Ντάνιελ Πάλμερ, όταν ενημερώθηκε ότι δεν θα μπορούσε να θηλάσει τον γιο της εξαιτίας μίας γενετικής ανωμαλίας που δεν του επέτρεπε να φάει, αποφάσισε να χαρίσει το μητρικό γάλα της σε νεογέννητα οικογενειών που είχαν βρεθεί στον δρόμο εξαιτίας του τυφώνα Χάρβεϊ. Κατάφερε να συγκεντρώσει και να συν...

Η Ντάνιελ Πάλμερ, όταν ενημερώθηκε ότι δεν θα μπορούσε να θηλάσει τον γιο της εξαιτίας μίας γενετικής ανωμαλίας που δεν του επέτρεπε να φάει, αποφάσισε να χαρίσει το μητρικό γάλα της σε νεογέννητα οικογενειών που είχαν βρεθεί στον δρόμο εξαιτίας του τυφώνα Χάρβεϊ.

Κατάφερε να συγκεντρώσει και να συντηρήσει στο ψυγείο περίπου 28 κιλά γάλακτος, τα οποία παρέλαβε μη κερδοσκοπική οργάνωση και τα μοίρασε σε μωράκια οικογενειών που είχαν πληγεί από τη θεομηνία και το είχαν ανάγκη. Η Πάλμερ δηλώνει ευλογημένη που κατάφερε να προσφέρει βοήθεια και να φροντίσει όλα αυτά τα μωρά με αυτόν τον τρόπο. Ακόμη και τώρα, μετά την περιπέτεια του δικού της γιου, που μπορεί να τραφεί κανονικά μετά από απανωτά χειρουργεία, δηλώνει ότι πολύ ευχαρίστως θα έκανε ξανά ακριβώς το ίδιο για τις οικογένειες – θύματα του τυφώνα Ίρμα.


πηγη

Διαβάστε περισσότερα

×