Κύπρος: Μπουλντόζα «ισοπέδωσε» προστατευόμενη παραλία γεμάτη χελώνες για μια δεξίωση γάμου | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Κύπρος: Μπουλντόζα «ισοπέδωσε» προστατευόμενη παραλία γεμάτη χελώνες για μια δεξίωση γάμου

Smiley face
Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και δείχνουν μπουλντόζες να πραγματοποιούν εργασίες σε προστατευόμενη παραλία στο Λατσί της Πάφου. Η παραλία της Άνασσας, δίπλα στην οποία βρίσκεται μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, ανήκει σε ζώνη προστασίας Natura και σε αυτή ...

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και δείχνουν μπουλντόζες να πραγματοποιούν εργασίες σε προστατευόμενη παραλία στο Λατσί της Πάφου.

Η παραλία της Άνασσας, δίπλα στην οποία βρίσκεται μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, ανήκει σε ζώνη προστασίας Natura και σε αυτή αναπαράγονται πράσινες χελώνες και καρέτα – καρέτα.

Όπως αναφέρει το alphanews.live, ο λόγος που γίνεται η «τροποποίηση» είναι για να πραγματοποιηθεί δεξίωση γάμου.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης, οι αρμόδιες υπηρεσίες φέρεται να ενημερώθηκαν για το γεγονός μετά από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών στο διαδίκτυο.

Φωτογραφίες της ΝΤΡΟΠΗΣ από το ξενοδοχείο Άνασσα και την παραλία, η οποία ανήκει στη ζώνη προστασίας της φύσης ΚΑΙ στο…

Posted by Efie Ioannou Vinall on Tuesday, September 5, 2017

Ο υπουργός Γεωργίας Κύπρου, Νίκος Κουγιάλης, δήλωσε στο alphanews.live πως «δεν είχε είχε ενημερωθεί ούτε το Τμήμα Αλιείας, ούτε το Τμήμα Περιβάλλοντος. Στείλαμε επιστολές για να ενημερωθούν. Έχει δοθεί από την έπαρχο Πάφου αλλά θεωρώ ότι έπρεπε να ενημερωθεί πρώτα το Τμήμα Αλιείας και το Τμήμα Περιβάλλοντος». Αναφορικά αν έχουν σταματήσει οι εργασίες για τη δεξίωση ο κ. Κουγιάλης είπε πως στάλθηκαν επιθεωρητές στο σημείο για να ερευνήσουν το περιστατικό.

Τα λόγια είναι περιττά. Δίπλα τους οι εκσκαφείς, οι οποίοι ακούγονται στο βίντεο

Posted by Efie Ioannou Vinall on Tuesday, September 5, 2017

Επίσης σε ανάρτηση του στο twitter τόνισε πως «όσον αφορά στις παρεμβάσεις σε παραλία εντός Natura, δεν έχω δώσει καμία άδεια, ούτε και οι υπηρεσίες του ΥΓΑΑΠ. Ζήτησα άμεσο τερματισμό».

Πηγή : lifo.gr

Διαβάστε περισσότερα

×