Κρήτη: Η εξαφάνιση του ιερέα έκρυβε ροζ σκάνδαλο – Ο σάλος και το ξέσπασμα της παπαδιάς! | Sugklonistiko
34-768x531

Κρήτη: Η εξαφάνιση του ιερέα έκρυβε ροζ σκάνδαλο – Ο σάλος και το ξέσπασμα της παπαδιάς!

Smiley face
ι αποκαλύψεις και το ξέσπασμα της παπαδιάς δίνουν τροφή για νέες συζητήσεις. Η εξαφάνιση του ιερέα ήταν μόνο η αρχή… Προτού κοπάσει ο θόρυβος που είχε αναστατώσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης με τη σύλληψη του 49χρονου ιερέα, στην κατοχή του οποίου είχαν βρεθεί δενδρύλλια κάνναβης και ποσότη...

ι αποκαλύψεις και το ξέσπασμα της παπαδιάς δίνουν τροφή για νέες συζητήσεις. Η εξαφάνιση του ιερέα ήταν μόνο η αρχή…
Προτού κοπάσει ο θόρυβος που είχε αναστατώσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης με τη σύλληψη του 49χρονου ιερέα, στην κατοχή του οποίου είχαν βρεθεί δενδρύλλια κάνναβης και ποσότητα χασίς, άλλο ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή ιερέα απασχόλησε και πάλι το προηγούμενο διάστημα το νησί.

Αυτή τη φορά πρόκειται για την ιστορία αγάπης ενός ιερέα από χωριό της Κρήτης, ο οποίος εγκατέλειψε την οικογένεια του, για να ζήσει… τον έρωτα της ζωής του. Όλα ξεκίνησαν, όταν η παπαδιά κατήγγειλε στις αρχές την εξαφάνιση του συζύγου της, με την αστυνομία να ξεκινάει έρευνες για τον εντοπισμό του.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια και μετά από ενδελεχή έρευνα, ο ιερέας φέρεται να είχε ταξιδέψει με το πλοίο της γραμμής μαζί με μία άλλη γυναίκα εκτός Κρήτης. Συντετριμμένη η παπαδιά δε μπορεί να πιστέψει, πώς ο σύζυγος της την εγκατέλειψε για μία άλλη.

Την ίδια ώρα η Ιερά Μητρόπολη, στην οποία ανήκει ο συγκεκριμένος ιερέας τον καλεί σε απολογία, προκειμένου να δικαιολογήσει…τα αδικαιολόγητα για την “άτακτη” συμπεριφορά του.

Πηγή: cretapost.gr

Διαβάστε περισσότερα

×