Κώστας Βουτσάς: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη | Sugklonistiko
25

Κώστας Βουτσάς: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη

Smiley face
Το μεσημέρι της Τρίτης συγγενείς φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο στη Ζωή Λάσκαρη. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κηδεία της μεγάλης ηθοποιού, με τη συγκίνηση να είναι έκδηλη. Η απουσία του Κώστα Βουτσά ήταν κάτι που έκανε πολλούς να απορήσουν, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν σε πολλές ταιν...

Το μεσημέρι της Τρίτης συγγενείς φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο στη Ζωή Λάσκαρη. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κηδεία της μεγάλης ηθοποιού, με τη συγκίνηση να είναι έκδηλη.

Η απουσία του Κώστα Βουτσά ήταν κάτι που έκανε πολλούς να απορήσουν, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν σε πολλές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις και ήταν πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους. Μάλιστα ο ίδιος ο Κώστας Βουτσάς είχε δηλώσει, πως όταν έμαθε για τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη πήγε να λιποθυμήσει.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με την σύζυγο του ηθοποιού, Αλίκη Κατσουβού, η οποία και εξήγησε το λόγο της απουσίας του. Όπως είπε λοιπόν η ηθοποιός, ο Κώστας Βουτσάς δεν πηγαίνει σε κηδείες ποτέ. Και αυτό είναι κάτι που έχει δηλώσει σε παλιότερες συνεντεύξεις του και ο ίδιος ο Κώστας Βουτσάς.

Πηγη: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα

×