Κατσίκα γέννησε παράξενο ζώο με ανθρώπινο κεφάλι και έχει σοκάρει ανθρώπους από όλο τον πλανήτη | Sugklonistiko

Κατσίκα γέννησε παράξενο ζώο με ανθρώπινο κεφάλι και έχει σοκάρει ανθρώπους από όλο τον πλανήτη

Smiley face
Ένα ολόκληρο χωριό στην Ινδία ξεσηκώθηκε απ’ όταν ανακάλυψε ένα περίεργο ζώο. Μετά από πολλή συζήτηση, οι χωρικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ζώο ήταν τελικά κατσίκα! Credit: Facebook | Samira AissaΕπανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες! Ένα βίντεο που εμφανίστηκε στο διαδί...

Ένα ολόκληρο χωριό στην Ινδία ξεσηκώθηκε απ’ όταν ανακάλυψε ένα περίεργο ζώο. Μετά από πολλή συζήτηση, οι χωρικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ζώο ήταν τελικά κατσίκα!

Credit: Facebook | Samira Aissa

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ένα βίντεο που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο δείχνει κάποιους ανθρώπους από ένα χωριό στην Ινδία να προσπαθούν να καταλάβουν τι ζώο γέννησε μια κατσίκα. Η «μεταλλαγμένη» κατσίκα έχει ανθρώπινα χαρακτηριστικά!

Credit: Facebook | Samira Aissa

Το εκπληκτικό ζώο έχει μύτη και στόμα σαν του ανθρώπου. Το μωρό ήρθε στο προσκήνιο όταν η Samira Aissa, μια χρήστης του Facebook, μοιράστηκε στο προσωπικό της προφίλ ένα βίντεο και φωτογραφίες του ζώου. Η ανάρτησή της έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από εικοσιπέντε χιλιάδες likes και πάνω από πεντακόσιες χιλιάδες κοινοποιήσεις από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!

Οι χωρικοί, ωστόσο, ακόμα δεν έχουν καταλάβει για ποιο λόγο γεννήθηκε έτσι αυτό το μικρό κατσικάκι. Είναι η φύση που μας εκπλήσσει συνεχώς; Ή μήπως μας εκδικείται για όλα τα κακά που έχουμε προκαλέσει στον πλανήτη;

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×