Κάμερα ασφαλείας καταγράφει νοσοκόμο να βασανίζει 89χρονο ασθενή με άνοια | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει νοσοκόμο να βασανίζει 89χρονο ασθενή με άνοια

Smiley face
Ο υπάλληλος που φρόντιζε έναν άνθρωπο με άνοια καταγράφτηκε σε βίντεο να χτυπάει τον αβοήθητο ασθενή στο πρόσωπο 11 φορές. Ο Jie Xiao συνελήφθη και κατηγορήθηκε για επίθεση αφού το βίντεο τον έδειξε να χτυπάει τον Georges Karam, 89 ετών. Οι συγγενείς του Karam είχαν ανησυχήσει αφού έβλεπαν διάφορους...

Ο υπάλληλος που φρόντιζε έναν άνθρωπο με άνοια καταγράφτηκε σε βίντεο να χτυπάει τον αβοήθητο ασθενή στο πρόσωπο 11 φορές. Ο Jie Xiao συνελήφθη και κατηγορήθηκε για επίθεση αφού το βίντεο τον έδειξε να χτυπάει τον Georges Karam, 89 ετών.

Οι συγγενείς του Karam είχαν ανησυχήσει αφού έβλεπαν διάφορους ανεξήγητους τραυματισμούς και αποφάσισαν τελικά να βάλουν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο Daniel Nassrallah αποφάσισε να εγκαταστήσει κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του παππού του για να καταλάβει τι συμβαίνει. Αλλά όταν είδε τα πλάνα έπαθε το σοκ της ζωής του.

Το βίντεο έδειχνε το Xiao να μπαίνει στο δωμάτιο του Karam στις 8 Μαΐου για να του αλλάξει πάνα. Ο μπερδεμένος ασθενής χτύπησε ελαφρώς τον Xiao δύο φορές, ο οποίος απάντησε χτυπώντας τον 11 φορές.

Φαίνεται να εκφοβίζει τον 89χρονο και να τον απειλεί με την γροθιά του.

Η οικογένεια του Karam σοκαρίστηκε από τα πλάνα, κυρίως επειδή ο Xiao ήξερε πως υπήρχε κάμερα που τον καταγράφει. “Έβλεπε την κάμερα πάνω από το κεφάλι του αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε. Δεν μπορώ να το πιστέψω,” είπε ο εγγονός του.

Ο Xiao συνελήφθη και ο Karam μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για εξετάσεις. Έχει ομολογήσει την ενοχή του και πρόκειται να καταδικαστεί αργότερα αυτόν τον χρόνο. Η αστυνομία τώρα εξετάζει εάν έχει πειράξει και άλλους ασθενείς.

Οι σκέψεις σας;

Πηγή : fanpage.gr

Διαβάστε περισσότερα

×