ΗΠΑ: Μητέρα μαχαίρωσε τον βιαστή σύντροφό της όταν τον βρήκε γυμνό πάνω από την κόρη της | Sugklonistiko

ΗΠΑ: Μητέρα μαχαίρωσε τον βιαστή σύντροφό της όταν τον βρήκε γυμνό πάνω από την κόρη της

Smiley face
Ένας άντρας από το Κλίβελαντ κατηγορήθηκε για βιασμό αφού η φίλη του τον μαχαίρωσε έξι φορές όταν τον ανακάλυψε γυμνό πάνω από τη 12χρονη κόρης της, ανακοίνωσε η αστυνομία. Ο Troy Parks, 31 ετών αναμένεται να καταδικαστεί ενώ η φίλη του και μητέρα του παιδιού που δεν κατονομάζεται δεν κατηγορείται ...

Ένας άντρας από το Κλίβελαντ κατηγορήθηκε για βιασμό αφού η φίλη του τον μαχαίρωσε έξι φορές όταν τον ανακάλυψε γυμνό πάνω από τη 12χρονη κόρης της, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Troy Parks, 31 ετών αναμένεται να καταδικαστεί ενώ η φίλη του και μητέρα του παιδιού που δεν κατονομάζεται δεν κατηγορείται για την πράξη της.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι έφτασε στο κρεβάτι και ανακάλυψε το φίλο της γυμνό πάνω από τη μικρή κόρη της. Έβγαλε ένα μικρό μαχαίρι τσέπης και χτύπησε πέντε φορές στο στήθος και μια φορά στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον σύντροφό της.

Τόσο η γυναίκα όσο και η κόρη της υπέστησαν μικρά τραύματα στα χέρια τους κατά τη διάρκεια της συμπλοκής. Η αστυνομία είπε ότι η μητέρα βγήκε στη συνέχεια τρομοκρατημένη έξω από την κατοικία της και φώναξε για βοήθεια. Ο Parks είπε στους αξιωματικούς ότι η κοπέλα του τον μαχαίρωσε επειδή «σκέφτηκε ότι η κόρη της έτρεφε συναισθήματα για αυτόν», ανέφερε το Cleveland.com.

Ωστόσο το μικρό κορίτσι στη συνέχεια είπε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Parks την άγγιζε και πως όταν έβγαλε το παντελόνι του της είπε ότι θα της δείξει πώς είναι να έχει κανείς έναν φίλο στην πραγματικότητα.

Μετά τη σύλληψή του 31χρονου αποκαλύφθηκε πως είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν για βίαιη επίθεση, κλοπή και διακίνηση ναρκωτικών, ανέφερε το Cleveland.com.

Πηγή: lifo

Διαβάστε περισσότερα

×