Η βόλτα της Μπριζίτ στην Πλάκα -Χειραψίες, αγκαλιές και selfies με τους τουρίστες [βίντεο] | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
brigitte-selfies-708

Η βόλτα της Μπριζίτ στην Πλάκα -Χειραψίες, αγκαλιές και selfies με τους τουρίστες [βίντεο]

Smiley face
Χαλαρή, ευδιάθετη, απλή και κατενθουσιαμένη με την Αθήνα εμφανίστηκε σήμερα η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν κατά τη βόλτα της στο κέντρο. Η κυρία Μακρόν ξεναγήθηκε από τη σύζυγο του Προκόπη Παυλόπουλου, Σίσσυ, στην Αρχαία Αγορά και ακολούθως οι δύο κυρίες έκαναν βόλτα στα στενά της Πλάκας. Η Πρώτη Κυρ...

Χαλαρή, ευδιάθετη, απλή και κατενθουσιαμένη με την Αθήνα εμφανίστηκε σήμερα η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν κατά τη βόλτα της στο κέντρο.

Η κυρία Μακρόν ξεναγήθηκε από τη σύζυγο του Προκόπη Παυλόπουλου, Σίσσυ, στην Αρχαία Αγορά και ακολούθως οι δύο κυρίες έκαναν βόλτα στα στενά της Πλάκας.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, με το γαλάζιο Louis Vuitton φόρεμά της, ήταν κάτι παραπάνω από καταδεκτική, αφού όχι μόνο χαιρετήθηκε με όσους έτυχε να συναντήσει στον δρόμο της, μέσα στα στενά της Πλάκας, αλλά και με μεγάλη χαρά έβγαζε selfies με τουρίστες που έκπληκτοι κάνοντας τη βόλτα τους έπεσαν πάνω στην Μπριζίτ Μακρόν!


Νωρίτερα, πάντως, κατά την είσοδό της στον αρχαιολογικό χώρο, η κυρία Παυλοπούλου είχε δωρίσει στην κυρία Μακρόν ένα ολόχρυσο περιδέραιο με φύλλα ελιάς (φυτό που, κατά δήλωση της ίδιας της κυρίας Μακρόν, αγαπά ιδιαίτερα -«πάντα έχω στο σπίτι μου μια ελιά», είπε). Το δώρο άρεσε ιδιαίτερα στην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, δηλώνοντας με χαμόγελο «θα το πάρω μαζί μου στη Γαλλία»!


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×