Η Βαλαβάνη με δαντελένιο κιμονό, η Πασχάλη με λευκή τουαλέτα..! | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Η Βαλαβάνη με δαντελένιο κιμονό, η Πασχάλη με λευκή τουαλέτα..!

Smiley face
Μία από τις πιο δυνατές φιλίες που δημιουργήθηκαν στο Survivor είναι αυτή ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη Σόφη Πασχάλη. Και μπορεί η δασκάλα της yoga να έφυγε νωρίς, ωστόσο πρόλαβαν να δεθούν με την αθλητικογράφο, που ήδη, όσο ήταν ακόμα στο παιχνίδι, δήλωνε ότι η Σόφη είναι φίλη της. Με το τέ...

Μία από τις πιο δυνατές φιλίες που δημιουργήθηκαν στο Survivor είναι αυτή ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη Σόφη Πασχάλη. Και μπορεί η δασκάλα της yoga να έφυγε νωρίς, ωστόσο πρόλαβαν να δεθούν με την αθλητικογράφο, που ήδη, όσο ήταν ακόμα στο παιχνίδι, δήλωνε ότι η Σόφη είναι φίλη της.

Με το τέλος του παιχνιδιού, και τις πολλαπλές εμφανίσεις των πρώην παικτών τους σε events και κοσμικές εκδηλώσεις, παρατηρήσαμε ότι πράγματι Ευρυδίκη και Σόφη εμφανίζονται συχνά μαζί. Όπως συνέβη και με την παρουσία τους στο πάρτι για τη βάφτιση των διδύμων του Αντώνη και της Εύης Καμπουράκη στη Ρόδο.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η Σόφη Πασχάλη και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φρόντισαν μάλιστα να κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις που ταιριάζουν στην περίσταση: έτσι, η Πασχάλη εμφανίστηκε με μια εντυπωσιακή, με cut- outs και διαφάνειες, μάξι τουαλέτα του οίκου Kathy Heydels, σε λευκό χρώμα, ένα χρυσό clucth και statement σκουλαρίκια, ενώ η Βαλαβάνη έκανε μια πιο boho επιλογή διαλέγοντας ένα δαντελένιο κιμονό – φόρεμα, με διαφάνειες, από τη συλλογή Nidodileda, το οποίο φόρεσε μ’ ένα στενό στράπλες φόρεμα από μέσα και nude ankle strap πέδιλα, ενώ στα χέρια της κρατούσε ροζ φάκελο.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Σόφη Πασχάλη   

Πηγή

 

Διαβάστε περισσότερα

×