Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Παπαγιάννη για την πρόωρη γέννα της Δαλιάνη και τη δύσκολη επέμβαση! | Sugklonistiko
oneira

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Παπαγιάννη για την πρόωρη γέννα της Δαλιάνη και τη δύσκολη επέμβαση!

Smiley face
Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Παπαγιάννη για την πρόωρη γέννα της Δαλιάνη και τη δύσκολη επέμβασηΕπανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες! Ο Μάνος Παπαγιάννης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για την πρόωρη γέννηση του γιου του, την δύσκολη επέμβαση της Αγγελικής Δαλιάνη, σε ποιον μο...

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Παπαγιάννη για την πρόωρη γέννα της Δαλιάνη και τη δύσκολη επέμβαση

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο Μάνος Παπαγιάννης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για την πρόωρη γέννηση του γιου του, την δύσκολη επέμβαση της Αγγελικής Δαλιάνη, σε ποιον μοιάζει το νεογέννητο μωρό αλλά και την μαία που την λένε «Μαριάνθη Φονιά»!
Ο ηθοποιός τόνισε: «Ήθελε να βγει πιο νωρίς. Δύο μήνες πιο νωρίς από ότι έπρεπε. Ήταν όλο πολύ ξαφνικό. Ήταν και λίγο επικίνδυνο το όλο θέμα. Είναι σε θερμοκοιτίδα και τα πάει πάρα πολύ καλά. Εγώ ήμουν στο ένα μαγαζί και η Αγγελική στο άλλο, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχουμε πρόβλημα. Δεν αγχώθηκα πολύ. Βρήκαμε κι ένα περιπολικό στο δρόμο, τους είπαμε ότι έχουμε πρόβλημα και φτάσαμε καρφί.» Και συνέχισε: «Ήμασταν όλοι αγχωμένοι και πάνω σε όλο αυτό είχαμε και μια μαία που την έλεγαν Μαριάνθη Φονιά. Ήταν λίγο αγχωτικό όλο αυτό… Εγώ το είχα δει το μωρό, η Αγγελική όχι, γιατί ήταν πολύ δύσκολη η επέμβαση. Σήμερα τον είδε τον μικρό, τον ακούμπησε κιόλας με το δάχτυλο και είναι χαρούμενη… Στην αρχή έμοιαζε στον πεθερό μου και είχα στεναχωρηθεί γιατί βγήκε λίγο καραφλούλης…».


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα

×