Η Κωνσταντινούπολη πλημμύρισε και ανακοίνωσαν άτομα κάτω από 1,60 να μην κυκλοφορούν | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Η Κωνσταντινούπολη πλημμύρισε και ανακοίνωσαν άτομα κάτω από 1,60 να μην κυκλοφορούν

Smiley face
Οι βροχοπτώσεις ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης (18/07/2017) όπως είχε προειδοποιήσει η μετεωρολογική υπηρεσία, και μέσα σε δύο ώρες έπεσαν 65 λίτρα νερού ανά τετραγωνικό μέτρο, ενώ χτύπησαν την πόλη και 6.726 κεραυνοί. Πλημμύρισαν δρόμοι, ανισόπεδοι κόμβοι και παγιδεύτηκαν αυτοκίνητα, καθώς επίσης πολ...

Οι βροχοπτώσεις ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης (18/07/2017) όπως είχε προειδοποιήσει η μετεωρολογική υπηρεσία, και μέσα σε δύο ώρες έπεσαν 65 λίτρα νερού ανά τετραγωνικό μέτρο, ενώ χτύπησαν την πόλη και 6.726 κεραυνοί.

Πλημμύρισαν δρόμοι, ανισόπεδοι κόμβοι και παγιδεύτηκαν αυτοκίνητα, καθώς επίσης πολλοί σταθμοί του μετρό, ενώ έκλεισε για αρκετή ώρα η μία κατεύθυνση του υποθαλάσσιου τούνελ, που ενώνει την Ευρώπη με την Ασία, καθώς η στάθμη του νερού από την είσοδο στην ευρωπαϊκή πλευρά ανέβηκε επικίνδυνα.

Κλειστές, λόγω πλημμύρας, παραμένουν κάποιες είσοδοι του μετρό στην πλατεία Ταξίμ.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Το παρακάτω που θα διαβάσετε δεν είναι κάποιο αστείο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή είδηση, και μάλιστα από τα πιο… επίσημα χείλη!

Όπως μεταδίδει η Άννα Ανδρέου, ανταποκρίτρια του Star στην Τουρκία, η Κωνσταντινούπολη περνά δύσκολες ώρες, καθώς πλήττεται από σφοδρή κακοκαιρία.

Αποτέλεσμα είναι δρόμοι, σταθμοί και βαγόνια του μετρό να έχουν πλημμυρίσει, και τα πάντα να έχουν παραλύσει.

Στην συνοικία Σιλίβρι οι άνθρωποι που εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους διασώθηκαν με βάρκες. Η νομαρχία Κωνσταντινούπολης έκανε έκκληση να μην βγαίνει κανείς στον δρόμο με ιδιωτικά οχήματα αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

ΒΑΓΟΝΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ

Για τους παραπάνω λόγους, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία της Τουρκίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, και προειδοποιεί όσοι και όσες είναι κάτω από 1,60 cm να μην κυκλοφορούν στους δρόμους, οι οποίοι έχουν μετατραπεί πλέον σε χειμάρρους.

Το τούνελ που συνδέει την ευρωπαϊκή με την ασιατική πλευρά της πόλης έκλεισε. Διασώστες με φουσκωτά αγωνίζονται να απεγκλωβίσουν τους παγιδευμένους.

Η κυκλοφορία των πλοίων διακόπηκε στα στενά του Βοσπόρου, λόγω περιορισμένης ορατότητας. Τα Δαρδανέλια έκλεισαν για τα μεγάλα τάνκερ, ενώ δυσκολίες υπήρξαν και στις πτήσεις λόγω της θεομηνίας.

[star] [nbmb]
Διαβάστε περισσότερα

×