Γονείς κλείδωναν το 5 ετών παιδί τους σε υπόγειο 12 ώρες την ημέρα για να το πιέσουν να φάει καρότα | Sugklonistiko

Γονείς κλείδωναν το 5 ετών παιδί τους σε υπόγειο 12 ώρες την ημέρα για να το πιέσουν να φάει καρότα

Smiley face
Οι γονείς ενός μικρού αγοριού έχουν συλληφθεί για κακομεταχείριση ανηλίκου, αφού τον κρατούσαν κλειδωμένο σε ένα σκοτεινό υπόγειο χωρίς φαγητό και νερό για 12 ώρες την ημέρα για να τον αναγκάσουν να φάει καρότα. Στις 3 του Αυγούστου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την Clarissa Anne Tobiasson, ηλικίας 27 ε...

Οι γονείς ενός μικρού αγοριού έχουν συλληφθεί για κακομεταχείριση ανηλίκου, αφού τον κρατούσαν κλειδωμένο σε ένα σκοτεινό υπόγειο χωρίς φαγητό και νερό για 12 ώρες την ημέρα για να τον αναγκάσουν να φάει καρότα.

Στις 3 του Αυγούστου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την Clarissa Anne Tobiasson, ηλικίας 27 ετών, και το σύζυγό της Brett Parker Tobiasson, 31 ετών, από το Eagle Mountain της Γιούτα.

Οι γονείς κρατούσαν το μικρό αγόρι, το οποίο ήταν 5 χρονών εκείνη την εποχή, κλειδωμένο σε ένα μικρό δωμάτιο από τις 6 το απόγευμα έως τις 6 το πρωί. Το δωμάτιο ήταν μονίμως κλειδωμένο και το μόνο που είχε ήταν ένα στρώμα στο πάτωμα.

Το αγόρι έκανε την ανάγκη του μέσα στο δωμάτιο και έπρεπε να πετάξει τις ακαθαρσίες του μέσα από μια τρύπα που υπήρχε στον τοίχο για να αποφύγει την τιμωρία.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

“Είναι φρικιαστικό το γεγονός ότι αυτό το αγόρι αντιμετωπίστηκε με τον αυτόν τον τρόπο,” δήλωσε ο αξιωματικός Spencer Cannon στο KSL.

“Δεν είναι σαφές πόσο καιρό τον ανάγκαζαν οι γονείς του να κοιμάται στο υπόγειο,” είπε ο Cannon.

“Έχουν περάσει αρκετοί μήνες”, είπε. “Αλλά ψάχνουμε ακόμα να μάθουμε για πόσο καιρό συνέβαινε αυτό.”

“Ο πατέρας αρνήθηκε να μιλήσει στην αστυνομία,” είπε ο Cannon. Η μητέρα “είπε ότι δεν γνώριζε πως ήταν παράνομο να κλειδώνει το παιδί της στο υπόγειο,” πρόσθεσε.

Οι γονείς τάιζαν το παιδί μια διατροφή που περιείχε κυρίως καρότα. Το αγόρι δεν είχε άλλο φαγητό εάν δεν έτρωγε τα καρότα του σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Οι γονείς του μια φορά τον τιμώρησαν επειδή έφαγε κάτι που του προσέφεραν σε ένα σούπερ μάρκετ, κι αυτό όχι επειδή δέχτηκε να φάει κάτι από έναν άγνωστο, αλλά επειδή του απαγόρευσαν να φάει οτιδήποτε χωρίς να φάει πρώτα τα καρότα.

Η σύλληψη των γονιών είναι αποτέλεσμα πολλών μηνών έρευνας από το Τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών της Γιούτα (DCFS). Οι αστυνομικοί ερευνητές πήραν συνέντευξη από μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του αγοριού.

Αεροφωτογραφία του Eagle Mountain στη Γιούτα, του σημείου που κακοποιούνταν το παιδί. (Χάρτες Google)

“Κάποιοι από τους μάρτυρες με τους οποίους μιλήσαμε είχαν πάει στο σπίτι τους και είχαν δει κάποια ανησυχητικά σημάδια,” δήλωσε ο Cannon.

“Οι Tobiassons υιοθέτησαν το αγόρι και τον 2 ετών αδελφό του,” δήλωσε το γραφείο του σερίφη. Το ζευγάρι έχει επίσης ένα κορίτσι δύο μηνών. Τα παιδιά απομακρύνθηκαν από το ζευγάρι τον περασμένο Ιούνιο.

Την κηδεμονία του 6χρονου έχει αναλάβει πλέον η γιαγιά του. Τα άλλα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο DCFS.

Η Kimberly Capson, μία γειτόνισσα, σοκαρίστηκε όταν έμαθε τα νέα.

“Φαινόταν μια συνηθισμένη οικογένεια,” είπε η Capson. “Είναι συγκλονιστικό και ραγίζει η καρδιά μου ως μάνα να ξέρω ότι αυτό συνέβαινε τόσο κοντά στο σπίτι μου κι εμείς δεν καταλάβαμε τίποτα τόσο καιρό.”

Πόσο άδικο είναι να πληρώνουν τα ψυχολογικά του καθενός αθώες ψυχούλες… Ας ελπίσουμε ότι το μικρό αγγελούδι θα βρει σύντομα μια πραγματική οικογένεια που θα το προσέχει και θα του δώσει την αγάπη που του αξίζει.

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×