Γεωργιάδης: Καταστρέψατε τον Σαρωνικό, παραιτηθείτε τώρα – Κουρουμπλής: Ο Τσίπρας δεν μου είπε να παραιτηθώ | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
κουτρ

Γεωργιάδης: Καταστρέψατε τον Σαρωνικό, παραιτηθείτε τώρα – Κουρουμπλής: Ο Τσίπρας δεν μου είπε να παραιτηθώ

Smiley face
  Αντιπρόεδρος της ΝΔ: «Ο Κουρουμπλής τα έκανε θάλασσα» – Υπ.Ναυτιλίας: «Έδωσα εντολή να ξεκινήσει αμέσως η έρευνα»Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες! «Αν σας έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας πρέπει να παραιτηθείτε σήμερα» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον...

 

Αντιπρόεδρος της ΝΔ: «Ο Κουρουμπλής τα έκανε θάλασσα» – Υπ.Ναυτιλίας: «Έδωσα εντολή να ξεκινήσει αμέσως η έρευνα»

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

«Αν σας έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας πρέπει να παραιτηθείτε σήμερα» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον Παναγιώτη Κουρουμπλή κατηγορώντας την κυβέρνηση για ολιγωρία και ανικανότητα στο θέμα της καταστροφής του Σαρωνικού μετά τη βύθιση του «Αγία Ζώνη ΙΙ» την περασμένη Κυριακή. «Ο Κουρουμπλής τα έκανε θάλασσα και δεν μπορούμε να πάμε στη θάλασσα» συνέχισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ με τον υπουργό Ναυτιλίας να απαντά πως «ο Τσίπρας δεν μου είπε να παραιτηθώ» ενώ την ίδια ώρα ισχυρίστηκε πως τη νύχτα του ναυαγίου δεν μπορούσαν να ενεργοποιηθούν οι δύτες, κάτι που έκαναν σύμφωνα με τον ίδιο με το πρώτο φως της ημέρας.

«Καταστρέψατε τον Σαρωνικό, όλη την Αττική, και γελάτε» συνέχισε την επίθεσή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όσον αφορά στο ναυάγιο ο υπουργός, χαρακτηρίζοντάς το «ατυχές γεγονός», είπε πως έχει «υποψίες» τις οποίες έχει καταθέσει στον Εισαγγελέα αλλά και στον πρωθυπουργό.

«Δεν υπάρχει μαύρη θάλασσα» συνέχισε ο κ. Κουρουμπλής κατηγορώντας τα ΜΜΕ για «μαύρη προπαγάνδα».

Όσο για τη δήλωσή του «γιατί να μην κάνετε μπάνιο;» ο υπουργός ζήτησε «συγγνώμη» και τόνισε: «θα κριθούμε απο το αποτέλεσμα».

πηγη protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα

×