Εμανουέλ Μακρόν – Μπριζίτ Τρονιέ: Το… απρόοπτο έξω από το Προεδρικό | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
macrons_proedriko-768x576-682x384

Εμανουέλ Μακρόν – Μπριζίτ Τρονιέ: Το… απρόοπτο έξω από το Προεδρικό

Smiley face
Η τελετή υποδοχής στο προεδρικό Μέγαρο ήταν εντυπωσιακή για το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας. Τον Εμανουέλ Μακρόν και τη Μπριζίτ Τρονιέ περίμενε μια… έκπληξη. Όσο ο Έλληνας πρόεδρος, Προκόπης Παυλόπουλος συνόδευε τον Εμανουέλ Μακρόν, η Μπριζίτ Τρονιέ ήταν μαζί με τη Σίσσυ Παυλοπούλου και περίμεναν να...

Η τελετή υποδοχής στο προεδρικό Μέγαρο ήταν εντυπωσιακή για το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας. Τον Εμανουέλ Μακρόν και τη Μπριζίτ Τρονιέ περίμενε μια… έκπληξη.
Όσο ο Έλληνας πρόεδρος, Προκόπης Παυλόπουλος συνόδευε τον Εμανουέλ Μακρόν, η Μπριζίτ Τρονιέ ήταν μαζί με τη Σίσσυ Παυλοπούλου και περίμεναν να ολοκληρωθεί η τελετή.

Το προεδρικό ζεύγος έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνου από τον πρόεδρο της Γαλλίας στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.


Η –πάντα- εντυπωσιακή τελετή, με την ανάκρουση των εθνικών ύμνων και την επιθεώρηση των αγημάτων ολοκληρώθηκαν και οι δυο Πρόεδροι με τις συζύγους τους, ξεκίνησαν να μπουν στο Προεδρικό Μέγαρο.


macr

macr1

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

macr2

macr3
Μια φωνή προς τον Εμανουέλ Μακρόν και την Μπριζίτ Τρονιέ

Εκείνη τη στιγμή, μια φωνή ακούστηκε και έκανε τους πάντες να… απορήσουν.

Σε άπταιστα γαλλικά, μια από τους φωτογράφους που καλύπτουν την επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα, φώναξε στον Γάλλο πρόεδρο. Εμανουέλ Μακρόν Μπριζίτ Τρονιέ Μπριζίτ Τρονιέ

«Monsieur le President, une photographe s’il vous plait», «Κύριε πρόεδρε, μια φωτογραφία σας παρακαλώ», ήταν η φράση που ακούστηκε.

Τόσο ο Εμανουέλ Μακρόν όσο και η Μπριζίτ Τρονιέ γύρισαν και κοίταξαν προς το μέρος της φωτογράφου και της χαμογέλασαν για τη φωτογραφία που ήθελε.

cam cam1 cam2 cam3

Έφυγε για τη… Μπέτυ

Λίγο αφού ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις Παυλόπουλου – Μακρόν, η Μπριζίτ Τρονιέ έφυγε από το Προεδρικό Μέγαρο.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας είχε… ραντεβού με τη Μπέτυ Μπαζιάνα.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού θα ξεναγήσει την κυρία Μακρόν στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και στο Σταύρος Νιάρχος.

Το βράδυ, άλλωστε, το πρώτο ζεύγος της Γαλλίας θα… επιστρέψει στο Προεδρικό Μέγαρο για το επίσημο δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν τους ο Έλληνας πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

via newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα

×