Ελένη Τσολάκη – Παύλος Πετρουλάκης: Ο πρώτος χορός των νεόνυμφων! Video | Sugklonistiko
gamos4_h_645_450

Ελένη Τσολάκη – Παύλος Πετρουλάκης: Ο πρώτος χορός των νεόνυμφων! Video

Smiley face
Η Ελένη Τσολάκη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, το απόγευμα του Σαββάτου, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παύλο Πετρουλάκη. Η παρουσιάστρια του Alpha και ο γνωστός επιχειρηματίας παντρεύτηκαν, σε μια όμορφη τελετή, στο Island της Βάρκιζας, με κουμπάρους τους καλούς τους φίλους, Ιωσήφ Μαρινάκη και Χ...

Η Ελένη Τσολάκη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, το απόγευμα του Σαββάτου, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παύλο Πετρουλάκη. Η παρουσιάστρια του Alpha και ο γνωστός επιχειρηματίας παντρεύτηκαν, σε μια όμορφη τελετή, στο Island της Βάρκιζας, με κουμπάρους τους καλούς τους φίλους, Ιωσήφ Μαρινάκη και Χρύσα Καλπάκη. Η νύφη ήταν εντυπωσιακή και μαγνήτισε τα βλέμματα των προσκεκλημένων.

Στη συνέχεια ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση, όπου οι νεόνυμφοι σηκώθηκαν και χόρεψαν τον πρώτο τους χορό! Το τραγούδι που επέλεξε το ζευγάρι ήταν η μεγάλη επιτυχία του Αντώνη Ρέμου, “Ως το τέλος του κόσμου”. Φυσικά, όλοι καταχειροκρότησαν και η Ελένη Τσολάκη έδειξε τις χορευτικές της ικανότητες και στο γαμήλιο πάρτι της!

Δες το βίντεο:

via tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα

×