Έκτακτο: Θύμα τροχαίου πασίγνωστος ποδοσφαιριστής-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο | Sugklonistiko
5

Έκτακτο: Θύμα τροχαίου πασίγνωστος ποδοσφαιριστής-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Smiley face
Δύσκολες στιγμές περνά ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές, καθώς, το ταξί στο οποίο επέβαινε, έπεσε πάνω σε στύλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί! Ο λόγος για τον Σέρχιο Αγουέρο, τον Αργεντινό σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος ενεπλάκη στο ατύχημα ενώ βρισκόταν στην Ολλανδία για να παρακολουθ...

Δύσκολες στιγμές περνά ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές, καθώς, το ταξί στο οποίο επέβαινε, έπεσε πάνω σε στύλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί!

Ο λόγος για τον Σέρχιο Αγουέρο, τον Αργεντινό σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος ενεπλάκη στο ατύχημα ενώ βρισκόταν στην Ολλανδία για να παρακολουθήσει μία συναυλία του Κολομβιανού τραγουδιστή Maluma.

1

Το ταξί που μετέφερε τον 29χρονο ποδοσφαιριστή στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ για να επιστρέψει στην Αγγλία προσέκρουσε σε στύλο, με αποτέλεσμα εκείνος να σπάσει τα πλευρά του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Αγουέρο θα χρειαστεί να μείνει για αρκετές εβδομάδες μακριά από τα γήπεδα, αν και σημασία έχει ότι γλίτωσε τα χειρότερα.

Πηγή:  peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×