ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα στοιχεία σοκ για την τραγωδία με τους γονείς που πνίγηκαν για τα παιδιά τους! | Sugklonistiko
1 (1)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα στοιχεία σοκ για την τραγωδία με τους γονείς που πνίγηκαν για τα παιδιά τους!

Smiley face
Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οικογενειακή τραγωδία στο Ρέθυμνο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Σύμφωνα με μαρτυρία του Μανώλη Κατσαμά, εργαζόμενου σε ταβέρνα του Γεροποτάμου, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου, ο...

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οικογενειακή τραγωδία στο Ρέθυμνο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.
Σύμφωνα με μαρτυρία του Μανώλη Κατσαμά, εργαζόμενου σε ταβέρνα του Γεροποτάμου, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου, ο 35χρονος Βενιζέλος Στρατάκης βούτηξε με αυτοθυσία στη θάλασσα για να σώσει τα παιδιά του, ενώ ο ίδιος δεν γνώριζε κολύμπι.
Όταν αντιλήφθηκε ότι τα δύο παιδιά κινδύνευαν να πνιγούν, ο 35χρονος πατέρας δεν δίστασε στιγμή και έπεσε με τα ρούχα στη θάλασσα.
Ο ίδιος, όσο και η 35χρονη γυναίκα του Κατερίνα Καναβάκη, που επίσης βούτηξε για να σώσει τα παιδιά, παρασύρθηκαν από τα ρεύματα και δεν κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τη θάλασσα.

1 (1)
Τα δύο παιδάκια τους, έβγαλαν τελικά σώα λουόμενοι και εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις στην περιοχή, που έσπευσαν να βοηθήσουν.
Ο τραγικός επίλογος της απίστευτης οικογενειακής τραγωδίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο, θα γραφτεί με τις κηδείες των θυμάτων, που θα ταφούν στους τόπους καταγωγής τους. Η κηδεία του Βενιζέλου Στρατάκη θα τελεστεί σήμερα, στις 6 το απόγευμα και της Κατερίνας Καναβάκη στις 10 το πρωί της Πέμπτης (17/8).

πηγη newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα

×