Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Πού έρχονται βροχές και χαλάζι. Καλοκαίρι τέλος | Sugklonistiko
12

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Πού έρχονται βροχές και χαλάζι. Καλοκαίρι τέλος

Smiley face
Πού αναμένεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού; Αλλαγή του σκηνικού του καιρού σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας αναμένεται από το απόγευμα της Τρίτης και κυρίως την Τετάρτη σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Πιο συγκεκριμένα, στα δυτικά και τα βόρεια αναμένονται σ...

Πού αναμένεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού;

Αλλαγή του σκηνικού του καιρού σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας αναμένεται από το απόγευμα της Τρίτης και κυρίως την Τετάρτη σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο συγκεκριμένα, στα δυτικά και τα βόρεια αναμένονται σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ στα νότια και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Αναλυτικότερα:

Μακεδονία, Θράκη Καιρός: αρχικά αίθριος.

Σταδιακά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 35 βαθμούς Κέλσιου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στέρεα, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ηπειρο. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 34 βαθμούς Κέλσιου. στα βορειότερα τμήματα 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στέρεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Θεσσαλίας. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις Ξ με 5 και σταδιακά στα νοτιά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 36 και κατά τόπους στα νοτιά 37 βαθμούς Κέλσιου.

Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά τοπικά 6 μποφόρ. θερμοκρασία: από 23 έως 33 και στην Κρήτη 35 και τοπικά 36 βαθμούς Κέλσιου. νησιά ανατολικού αιγαίου,

Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και σταδιακά στα νοτιά έως 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 24 έως 35 και τοπικά 36 βαθμούς Κέλσιου. Αττική Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 36 βαθμούς Κέλσιου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: αίθριος. τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Άνεμοι: βορείων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι με την ίδια ένταση. θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς Κέλσιου.

Πηγή:  fimes.gr

Διαβάστε περισσότερα

×