Δείτε πώς ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοινώνει την υποψήφιότητα του για την κεντροαριστερά | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Δείτε πώς ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοινώνει την υποψήφιότητα του για την κεντροαριστερά

Smiley face
Η εκπομπή του τον έκανε γνωστό, κι έτσι με τηλεοπτικούς όρους σήμερα και επισήμως μπαίνει στην κούρσα για την ηγεσία της κεντροαριστεράς. Ο Σταύρος Θεοδωράκης μπαίνει λοιπόν στη μάχη με ένα προσωποκεντρικό βίντεο και αρχίζει «ανένδοτο αγώνα για μια δίκαιη πατρίδα» Στο βίντεο του υπάρχει εκτός από το...

Η εκπομπή του τον έκανε γνωστό, κι έτσι με τηλεοπτικούς όρους σήμερα και επισήμως μπαίνει στην κούρσα για την ηγεσία της κεντροαριστεράς. Ο Σταύρος Θεοδωράκης μπαίνει λοιπόν στη μάχη με ένα προσωποκεντρικό βίντεο και αρχίζει «ανένδοτο αγώνα για μια δίκαιη πατρίδα»

Στο βίντεο του υπάρχει εκτός από τον ίδιο ένας λευκός σκύλος που λιάζεται και μια κοπέλα που απλώνει ρούχα ως «σκηνικό».

Γιατί ασχολούμαστε με την πολιτική;

Εγώ μπήκα στην πολιτική γιατί πίστεψα ότι μπορεί να αλλάξω τη ζωή των ανθρώπων. Όχι της οικογένειάς μου, αλλά όλων αυτών που παλεύουν καθημερινά, τόσα χρόνια, χωρίς αποτέλεσμα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Έπειτα από 8 χρόνια μνημόνια και θυσίες, η Ελλάδα αντιμετωπίζεται, ακόμα και σήμερα, διεθνώς, ως μια περίπτωση αποτυχίας. Ο λαός, όμως, δεν απέτυχε! Η χώρα δεν απέτυχε! Εκείνο που απέτυχε, εκείνο που χρεοκόπησε είναι το μοντέλο που κυριαρχεί. Κρατισμός, αναξιοκρατία, λαϊκισμός! Εξ ου και το διαζύγιο των πολιτών από τα κόμματα.

Το Ποτάμι, τα τρία αυτά χρόνια, κατάφερε πολλά. Γι΄ αυτό οι εθελοντές του, εγώ, όλοι μας, δεχτήκαμε αυτές τις πρωτοφανείς επιθέσεις από τους βολεμένους των κομματικών μηχανισμών, των συντεχνιών και των συμφερόντων. Δεν δειλιάσαμε όμως! Συνεχίσαμε να λέμε τις πικρές αλήθειες και τις λύσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Και σήμερα όλο και περισσότεροι αναγνωρίζουν τη μεγάλη χρησιμότητα του Ποταμιού στον τόπο.

Τώρα, όμως, ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα.

Να σπάσουμε τα φράγματα. Να σπείρουμε τις αρχές και τις αξίες μας σε νέα χωράφια. Να δουν οι πολίτες της λογικής -σοσιαλδημοκράτες, φιλελεύθεροι, οικολόγοι, κυρίως οι νέοι- ότι υπάρχει και άλλος δρόμος. Ήρθε η ώρα, επιτέλους, να κάνουμε όλοι μαζί τη μεγάλη υπέρβαση. Να γυρίσουμε την πλάτη σε αυτούς που έχουν αποτύχει, σε αυτούς που έχουν δείξει τα όριά τους.

Αποφάσισα, λοιπόν, να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου, μεγάλου, προοδευτικού Κινήματος.

Το σχέδιό μου είναι απλό: Ανοιχτό κέντρο και ανένδοτος αγώνας για μια δίκαιη πατρίδα!

Δουλειές και ίσες ευκαιρίες για όλους.

Οι προτεραιότητες είναι χαρτογραφημένες:

– Οι εργαζόμενοι δεν είναι μηχανές είσπραξης φόρων

– Το δημόσιο δεν είναι κομματικό λάφυρο

– Οι νέοι δεν είναι είδος προς εξαγωγή

Οι πολίτες πρέπει να χαιρόμαστε τις γειτονιές μας. Πρέπει να χτίσουμε, σε νέες βάσεις, μια Ελλάδα που παράγει και δημιουργεί.

Η ώρα είναι 8 το πρωί. Αυτή την ώρα ανεβαίνουν τα πρώτα ρολά. Κι εγώ ξεκινώ αυτόν τον όμορφο προεκλογικό αγώνα. Μέχρι τον Νοέμβριο θα προσπαθήσω να περπατήσω όλους τους δρόμους της Αθήνας, τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

Να συζητήσουμε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε: Να συναντηθούμε και να αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα . Να αλλάξουμε την Ελλάδα.

Αρκεί να πιστέψουμε στη δύναμή μας.

Αρκεί να κάνουμε ένα άλμα μεγαλύτερο από τη φθορά.

[documento]

 

Διαβάστε περισσότερα

×