Δεκαοχτάχρονη παραβίασε «STOP» και σκότωσε 2 άνδρες – Αυτό που έγραψε μετά στο facebook θα σας σοκάρει! | Sugklonistiko
7824fa_3

Δεκαοχτάχρονη παραβίασε «STOP» και σκότωσε 2 άνδρες – Αυτό που έγραψε μετά στο facebook θα σας σοκάρει!

Smiley face
Δεν σεβάστηκε τίποτα… Η 18χρονη Brianna Longoria οδηγούσε το αμάξι της ενώ μέσα βρίσκονταν και δύο φίλοι της. Αφού ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, παραβίασε «STOP» πέφτοντας πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο, με τους δύο άνδρες που επέβαιναν σε αυτό να χάνουν τη ζωή τους. Εκείνή και οι φίλοι της μεταφέρθη...

Δεν σεβάστηκε τίποτα…

Η 18χρονη Brianna Longoria οδηγούσε το αμάξι της ενώ μέσα βρίσκονταν και δύο φίλοι της.

Αφού ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, παραβίασε «STOP» πέφτοντας πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο, με τους δύο άνδρες που επέβαιναν σε αυτό να χάνουν τη ζωή τους.

Εκείνή και οι φίλοι της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις χωρίς να έχουν υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό,

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι η έφηβη είχε πιει ή είχε πάρει ναρκωτικά. Το σοκαριστικό είναι αυτό που έκανε η 18χρονη δύο ώρες μετά.

Έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook γράφοντας: «Παντού στις ειδήσεις, μιλάνε για αυτό το «κακό» δυστύχημα. Σκότωσα 2 ανθρώπους». Το τραγικό που εξόργισε τους πάντες, ήταν πως ανέβασε μάζι με την ανάρτησή της και φωτογραφίες των 2 αντρών που σκότωσε, προσβάλλοντας έτσι τις οικογένειες τους.

πηγη dokari.gr

Διαβάστε περισσότερα

×