Χριστιανός πατέρας σκότωσε την 17χρονη κόρη του επειδή το αγόρι της ήταν Μουσουλμάνος | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Χριστιανός πατέρας σκότωσε την 17χρονη κόρη του επειδή το αγόρι της ήταν Μουσουλμάνος

Smiley face
Ως έγκλημα θρησκευτικής τιμής αντιμετωπίζουν οι Αρχές τη δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας από τον πατέρα της, επειδή είχε συνάψει σχέση με μουσουλμάνο. Το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στο Ισραήλ όπου ένας χριστιανός πατέρας, ο Σάμι Κάρα κατηγορείται ότι σκότωσε τη 17χρονη κόρη του, Ενριέτα, επειδή είχ...

Ως έγκλημα θρησκευτικής τιμής αντιμετωπίζουν οι Αρχές τη δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας από τον πατέρα της, επειδή είχε συνάψει σχέση με μουσουλμάνο.

Το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στο Ισραήλ όπου ένας χριστιανός πατέρας, ο Σάμι Κάρα κατηγορείται ότι σκότωσε τη 17χρονη κόρη του, Ενριέτα, επειδή είχε σχέση με μουσουλμάνο.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο η έρευνα έχει οδηγήσει τις αρχές στο συμπέρασμα ότι εκείνος είναι ο ένοχος του εγκλήματος.

Από τα στοιχεία της έρευνας, προκύπτει ότι το κορίτσι είχε συνάψει σχέση με μουσουλμάνο, ο οποίος βρισκόταν στη φυλακή και εξαιτίας του είχε ασπαστεί το Ισλάμ, έχοντας απομακρυνθεί από την οικογένειά της.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η 17χρονη το είχε σκάσει από το σπίτι της τον Μάιο, καθώς βρισκόταν σε καθημερινή προστριβή με τους συγγενείς της, ενώ είχε στείλει γράμμα στον μουσουλμάνο εραστή της, υποστηρίζοντας πως «στέλνουν ανθρώπους να με σκοτώσουν».

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι η Ενριέτα είχε συναντηθεί με τους γονείς της στις 11 Ιουνίου, δύο ημέρες πριν δολοφονηθεί.

Στις 13 Ιουνίου, η κοπέλα μετέφερε ένα ποσό στον φυλακισμένο μουσουλμάνο σύντροφό της και ακολούθως αναχώρησε για το σπίτι στο οποίο διέμενε. Λίγο αργότερα βρέθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος των γονιών της, μαχαιρωμένη στον λαιμό.

[jpost] [haaretz] [dailymail]

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×