Άνθρωποι αρνούνται να αφήσουν πίσω τα κατοικίδιά τους στις καταστροφικές πλημμύρες στην Αμερική | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Άνθρωποι αρνούνται να αφήσουν πίσω τα κατοικίδιά τους στις καταστροφικές πλημμύρες στην Αμερική

Smiley face
Ο τυφώνας Χάρβεϊ έχει αφήσει να πληγούν αμέτρητοι κάτοικοι στο Τέξας – και τα κατοικίδια ζώα τους επηρεάστηκαν από τις πλημμύρες, με πολλά από αυτά να παραμένουν πίσω. Έχουμε ήδη αναφερθεί σε γενναίους ανθρώπους που έκαναν το κάτι παραπάνω για να σώσουν τα σκυλιά τους από τον κίνδυνο, αλλά ευτυχώς, ...

Ο τυφώνας Χάρβεϊ έχει αφήσει να πληγούν αμέτρητοι κάτοικοι στο Τέξας – και τα κατοικίδια ζώα τους επηρεάστηκαν από τις πλημμύρες, με πολλά από αυτά να παραμένουν πίσω. Έχουμε ήδη αναφερθεί σε γενναίους ανθρώπους που έκαναν το κάτι παραπάνω για να σώσουν τα σκυλιά τους από τον κίνδυνο, αλλά ευτυχώς, ούτε τα γατάκια ξεχάστηκαν.

Μια εικόνα από έξι γάτες που διασώθηκαν στις 28 Αυγούστου, κάνει ήδη το γύρο του Διαδικτύου. Οι γάτες βρέθηκαν στην περιοχή του Χιούστον και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο καταφύγιο. Εκεί πήραν όλη τη βοήθεια που χρειάζονταν.

Πράγματι, οι τοπικοί οργανισμοί διάσωσης, όπως το SPCA του Τέξας και το Austin Pets Alive, είναι πολύ απασχολημένοι αυτόν τον καιρό. Από την αρχή της κατάστασης, έχουν μεταφέρει εκατοντάδες ζώα από τις πληγείσες περιοχές στα καταφύγιά τους ή σε κάποια σπίτια.

«Από τους ανάδοχους που περίμεναν στην ουρά για πάνω από δύο ώρες για να βοηθήσουν ένα ζώο να είναι ασφαλές και να έχει ένα στεγνό μέρος για να μείνει, τους καταπληκτικούς δωρητές που εμφανίζονται με φορτία πολύ αναγκαίων πραγμάτων, μέχρι τις διαδικτυακές χρηματοδοτήσεις – σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας «, δήλωσε ο APA.

«Καθώς συνεχίζουμε να φροντίζουμε τα ζώα που έχουμε ήδη σώσει, πρέπει να προετοιμαστούμε για ακόμα περισσότερα ζώα που θα μας χρειαστούν τις επόμενες ημέρες».

Κάτοικοι του Τέξας συγκεντρώθηκαν για να βοηθήσουν τις γάτες που έμειναν πίσω στην πλημμύρα

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

 

Αυτά τα έξι αιλουροειδή βρέθηκαν στην περιοχή του Χιούστον και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο καταφύγιο

 

Είναι πολύ απασχολημένοι οι τοπικοί οργανισμοί διάσωσης, όπως το SPCA του Τέξας και το Austin Pets Alive

 

Από την αρχή των πλημμυρών που οφείλονται στον τυφώνα Χάρβεϊ, έχουν σωθεί χιλιάδες κατοικίδια ζώα

 

«Από τους ανθρώπους που περίμεναν στην ουρά για πάνω από δύο ώρες, ώστε να βοηθήσουν ένα ζώο να είναι ένα ασφαλές και να έχει ένα στεγνό μέρος για να μείνει …»

 

«…μέχρι τους καταπληκτικούς δωρητές που εμφανίζονται και δίνουν την υποστήριξή τους μέσω διαδικτυακής χρηματοδότησης – σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας»

 

Δείτε το βίντεο.

[austin pets alive] [lovemeow]

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×