Άμεση ανάγκη για δότη: Αυτός ο άγγελος είναι μόλις 16 μηνών και χρειάζεται την βοήθειά μας – Έκκληση από την μητέρα του | Sugklonistiko

Άμεση ανάγκη για δότη: Αυτός ο άγγελος είναι μόλις 16 μηνών και χρειάζεται την βοήθειά μας – Έκκληση από την μητέρα του

Smiley face
Αγαπημένοι φίλοι αναγνώστες, Σήμερα, Πέμπτη 24 Αυγούστου, θα χρειαστούμε την βοήθεια και την ανταπόκρισή σας καθώς πρόκειται για άμεση ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα μετά από μηνύματα φίλων και συγγενών της μητέρας ενός μωρού μόλις 16 μηνών, μάθαμε ότι ο μικρός Χρήστος – Εμμανουήλ Ελευθεριάδης νοσηλεύετα...

Αγαπημένοι φίλοι αναγνώστες, Σήμερα, Πέμπτη 24 Αυγούστου, θα χρειαστούμε την βοήθεια και την ανταπόκρισή σας καθώς πρόκειται για άμεση ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα μετά από μηνύματα φίλων και συγγενών της μητέρας ενός μωρού μόλις 16 μηνών, μάθαμε ότι ο μικρός Χρήστος – Εμμανουήλ Ελευθεριάδης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο παίδων Αγιά Σοφία και χρειάζεται επειγόντως μόσχευμα μυελού των οστών.

Δείτε παρακάτω την αυτούσια ανάρτηση της μητέρας του όπου θα μπορέσετε να βρείτε και το τηλέφωνο επικοινωνίας. Να τονίσουμε ότι μπορείτε να δίνετε αίμα για συμβατοτητα μυελου των οστων στις ειδικές μονάδες των μεγάλων νοσοκομείων που υποστηρίζουν την αιμοληψία για συμβατότητα.

Παρακαλώ θερμά όλους τους φίλους να ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ την δημοσίευση στα προφίλ τους. Όπως και τις άλλες ιστοσελίδες και σελίδες του facebook. Ας ενωθούμε ώστε να βρεθεί ο πολυπόθητος δότης ώστε να δώσουμε χαρά στον μικρούλη και την μητέρα του που ζει και αναπνέει γι’αυτόν!

Πηγή: davidavramidis.eu

 

 

Διαβάστε περισσότερα

×