Αυτό είναι το διεστραμμένο ζευγάρι που κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του | Sugklonistiko

Αυτό είναι το διεστραμμένο ζευγάρι που κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του

Smiley face
Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες του ζευγαριού που κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο παιδιά του, δύο αδέρφια ηλικίας 9 και 11 ετών. Τα παιδιά κακοποιούσαν τουλάχιστον από το 2011 έως και τον Ιούνιο του 2015 από τη μητέρα τους, από τον 44χρονο πρώην σύντροφό της, και από άλλα τρία άτομα...

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες του ζευγαριού που κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο παιδιά του, δύο αδέρφια ηλικίας 9 και 11 ετών.

Τα παιδιά κακοποιούσαν τουλάχιστον από το 2011 έως και τον Ιούνιο του 2015 από τη μητέρα τους, από τον 44χρονο πρώην σύντροφό της, και από άλλα τρία άτομα. Tα ονόματα και τις φωτογραφίες τεσσάρων ημεδαπών, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση έχει χρονική διάρκεια έως τις 20 Οκτωβρίου 2017.

Για την υπόθεση, που ήρθε στο φως τον Φεβρουάριο του 2016, είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της 37χρονης μητέρας των ανήλικων, του 44χρονου πρώην συντρόφου της, ο οποίος συνελήφθη και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, 42χρονου ημεδαπού, ήδη κρατούμενου σε Κατάστημα Κράτησης και τεσσάρων ακόμη ατόμων για τα -κατά περίσταση- αδικήματα του «βιασμού», της «κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια με παθόντα ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη», της «προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας με παθόντα νεότερο των δώδεκα ετών», της «ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό κακουργήματος», της «παράνομης βίας» και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

1ος) ΤΣΙΖΙΡΟΓΛΟΥ Μηνά του Δημητρίου

2ος) ΜΙΧΑΛΑ Αγγελική – Δέσποινα του Ιωάννη

3ος) ΚΟΤΑΤΖΗ Ηλία του Χρήστου

4ος) ΠΕΪΝΑΛΗ Διονύσιο του Νικολάου

Πηγή : thetoc.gr

Διαβάστε περισσότερα

×