42χρονος άνδρας βγήκε από το ψυχιατρείο και αποκεφάλισε ένα 18 μηνών μωρό | Sugklonistiko

42χρονος άνδρας βγήκε από το ψυχιατρείο και αποκεφάλισε ένα 18 μηνών μωρό

Smiley face
Ένας δολοφόνος αφέθηκε ελεύθερος από το ψυχιατρείο, αποκεφάλισε τη 18 μηνών κόρη της ανιψιάς του και περιφερόταν στους δρόμους με το κεφάλι της μικρής, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού περιστατικού. Ο 42χρονος άντρας μαχαίρωσε και την ανιψιά του, μητέρα του νεκρού κοριτσιού. Η γυναία τραυμα...

Ένας δολοφόνος αφέθηκε ελεύθερος από το ψυχιατρείο, αποκεφάλισε τη 18 μηνών κόρη της ανιψιάς του και περιφερόταν στους δρόμους με το κεφάλι της μικρής, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού περιστατικού.

Ο 42χρονος άντρας μαχαίρωσε και την ανιψιά του, μητέρα του νεκρού κοριτσιού. Η γυναία τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της επίθεσης στη ρωσικής πόλης Astrakhan, χωρίς πάντως η ζωή της να διατρέχει κίνδυνο.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η ανιψιά του άντρα είχε προηγουμένως ζητήσει από τις αρχές να μην τον αφήσουν ελεύθερο από το ψυχιατρικό νοσοκομείο, φοβούμενη ότι παρέμενε κίνδυνος μετά τη δολοφονία μιας γυναίκας πριν από έξι χρόνια, όπως γράφει η Daily Mail. Απεγνωσμένα προσπάθησε να σώσει την κόρη της Ναταλία αλλά δέχτηκε και η ίδια επίθεση από τον 42χρονος την ώρα που σκότωνε το παιδί στην κουζίνα.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε, σύμφωνα με τη Daily Mail: «Το μικρό κοριτσάκι ήταν ανιψιά του και η μητέρα του εκλιπαρούσε να μην τον αφήσουν να βγει από το ψυχιατρείο. Και κοιτάξτε τώρα πώς κατέληξε. Έτρεξε τη γύρω περιοχή με το κεφάλι της μικρής.

Οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο άντρας σκότωσε το παιδί, τραυμάτισε τη μητέρα και ότι ο άντρας πέθανε στο νοσοκομείο έπειτα από πυρά που είχε δεχτεί από τους αστυνομικούς.

Έξι χρόνια πριν είχε δολοφονήσει μια γυναίκα, εργαζόμενη σε κατάστημα της ίδιας πόλης, μαχαιρώνοντάς την πολλές φορές ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Ο 42χρονος με παρανοϊκή σχιζοφρένεια και είχε εγκλειστεί σε υψηλής ασφάλειας ψυχιατρικό νοσοκομείο για θεραπεία. Πρόσφατα, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα

×