2χρονο αγοράκι πέθανε από ασφυξία μέσα στην κούνια του – Οι γονείς είχαν βάλει ένα στρώμα πάνω στην κούνια για να μην βγαίνει έξω | Sugklonistiko

2χρονο αγοράκι πέθανε από ασφυξία μέσα στην κούνια του – Οι γονείς είχαν βάλει ένα στρώμα πάνω στην κούνια για να μην βγαίνει έξω

Smiley face
Πολλαπλές κατηγορίες για το θάνατο του γιου τους, μεταξύ των οποίων και ανθρωποκτονία εξ αμελείας, αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ. Ο 29χρονος Justin Dwyer και η 28χρονη Courtney Stash κατηγορούνται ότι τον περασμένο Απρίλιο τοποθέτησαν πάνω από την κούνια του 2χρονου Eoin Dwy...

Πολλαπλές κατηγορίες για το θάνατο του γιου τους, μεταξύ των οποίων και ανθρωποκτονία εξ αμελείας, αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ.

Ο 29χρονος Justin Dwyer και η 28χρονη Courtney Stash κατηγορούνται ότι τον περασμένο Απρίλιο τοποθέτησαν πάνω από την κούνια του 2χρονου Eoin Dwyer ένα στρώμα ώστε να τον εμποδίσουν από το να σκαρφαλώσει έξω.

Μάλιστα, για να είναι πιο σίγουροι ότι το παιδάκι δεν θα καταφέρει να βγει, τοποθέτησαν πάνω από το στρώμα μία σακούλα με χοντρό αλάτι βάρους 22 κιλών που είχαν στο γκαράζ.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Σύμφωνα με τις αρχές, παρά το εμπόδιο, ο μικρός Εoin προσπάθησε να βγει, αλλά αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να παγιδευτεί ο λαιμός του μεταξύ του στρώματος και της κούνιας και να πεθάνει από ασφυξία.

Όπως αποκαλύφθηκε, το ζευγάρι συνήθιζε συχνά να τοποθετεί το στρώμα πάνω από την κούνια του μικρού και να το δένει με σχοινιά για να μην σκαρφαλώνει έξω.

Ο Eoin ήταν ένα από τα τρίδυμα της οικογένειας που είχαν γεννηθεί τα Χριστούγεννα του 2014, είδηση που έκανε το γύρω τον τοπικών μέσων την περίοδο εκείνη. Οι δύο αδερφές του είναι καλά στην υγεία τους και διαμένουν με συγγενικό πρόσωπο όσο οι γονείς τους παραμένουν προφυλακισμένοι αναμένοντας το δικαστήριο.

Παρά τις κατηγορίες, ο συνήγορος υπεράσπισης του Dwyer επιμένει ότι επρόκειτο για ένα τραγικό ατύχημα. «Ήταν μία τραγωδία, ένα ατύχημα» δήλωσε ο Scott Grenoble στο PennLive. «Δεν πιστεύουμε ότι στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες. Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί».

Πηγή : lifo.gr

Διαβάστε περισσότερα

×