ΦΘΗΝΗ επίθεση Βέμπερ στον Τσίπρα: «Είσαι ψεύτης- Ζήτα συγνώμη!» | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
vemper

ΦΘΗΝΗ επίθεση Βέμπερ στον Τσίπρα: «Είσαι ψεύτης- Ζήτα συγνώμη!»

Smiley face
Το ρητό “σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι” πήρε σάρκα και οστά σήμερα, στη Συνεδρίαση του Ευρωπαϊκοί Κοινοβουλίου, όταν τον λόγο πήρε ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ! Ο Βέμπερ, ο οποίος, μάλλον έλυνε σταυρόλεξα όταν μιλούσε ο πρωθυπουργός Ό...

Το ρητό “σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι” πήρε σάρκα και οστά σήμερα, στη Συνεδρίαση του Ευρωπαϊκοί Κοινοβουλίου, όταν τον λόγο πήρε ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ!

Ο Βέμπερ, ο οποίος, μάλλον έλυνε σταυρόλεξα όταν μιλούσε ο πρωθυπουργός ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, βρήκε περίσσιο ΘΡΑΣΟΣ, ώστε να κατηγορήσει τον Αλέξη Τσίπρα!

 

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

“Είστε επικεφαλής μιας κυβέρνησης που μας είπε τρομοκράτες και μας απείλησε ότι θα στείλει τζιχαντιστές στην Ευρώπη. Περίμενα να ζητήσει συγγνώμη ο Ελληνας πρωθυπουργός, αλλά δεν το έκανε” είπε και μετά έβαλε ΚΑΙ το κερασάκι στην τούρτα!

Μιλήσατε, κύριε Τσίπρα, για αξιοπρέπεια, αλλά αξιοπρέπεια είναι να λες επίσης την αλήθεια. Δεν την λέτε», είπε, για να προσθέσει:

«Δεν θα πληρώσουν οι τράπεζες το ελληνικό χρέος, αλλά οι λαοί της Ευρώπης.Οι εξτρεμιστές της Ευρώπης σας χειροκροτούν. Εμείς ζούμε με τη λογική του συμβιβασμού, εσείς με αυτή της διάσπασης.

Η Ευρώπη είναι κάτι περισσότερο από εθνικά δημοψηφίσματα, είναι συμβιβασμός. Αυτό το δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε. Εσείς διεξάγετε δημοψηφίσματα, ενώ άλλα κράτη-μέλη κάνουν μεταρρυθμίσεις ή δημοσιονομική εξυγίανση.

Η κυβέρνησή σας ήταν καταστροφική. Η διαγραφή του χρέους θα έχει επιπτώσεις στις νοσοκόμες της Σλοβακίας και στους δημόσιους υπαλλήλους της Φινλανδίας, μην λέτε λοιπόν ότι θα έχει επίπτωση στους τραπεζίτες».

Η Ευρώπη, κύριε Βέμπερ, δεν είναι το μποστάνι της Μέρκελ και του Σόιμπλε, για να ΚΟΒΕΙ απ΄τη ρίζα ό,τι τη χαλάει! Η Ευρώπη, κύριε Βέμπερ, χωρίς την ΕΛΛΑΔΑ είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ!

Εσύ είσαι αυτός που πρέπει να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ από την ελληνική κυβέρνηση, γιατί με ΦΘΗΝΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ, απειλές και τελείγραφα, προσπαθείς από το κόμπλεξ σου, να κάνεις έναν ΌΡΘΙο ΛΑΌ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ!!!

Αυτό δε θα συμβεί ΠΟΤΕ!!!

Και, μια ερώτηση προς τη Νέα Δημοκρατία, που, επί ημερών Σαμαρά τα είχε “κολλητά” με τον Βέμπερ:

Συμφωνεί η Αξιωματική Αντιπολίτευση της Ελλάδας, ότι ΔΕΝ πρέπει να κουρευτεί το ελληνικό χρέος, επειδή δε θα την πληρώσουν οι τράπεζες, αλλά οι Σλοβάκες Νοσοκόμες;;;;

 

Διαβάστε περισσότερα

×