Μαθητής από τη Θεσσαλονίκη έγινε δεκτός με υποτροφία στο Harvard | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
mathitis

Μαθητής από τη Θεσσαλονίκη έγινε δεκτός με υποτροφία στο Harvard

Smiley face
Τους κόπους της μαθητικής του ζωής βλέπει να ανταμοίβονται ο μαθητής από τη Θεσσαλονίκη Φίλιππος – Ιλαρίων Συτιλίδης. Ο μαθητής της Γ Λυκείου, όπως μεταδίδει το Thestival.gr, έγινε δεκτός με πλήρη υποτροφία 69.000$ ετησίως, για τέσσερα χρόνια, προκειμένου να σπουδάσει μαθηματικά, στο Πανεπιστήμιο H...

Τους κόπους της μαθητικής του ζωής βλέπει να ανταμοίβονται ο μαθητής από τη Θεσσαλονίκη Φίλιππος – Ιλαρίων Συτιλίδης.

Ο μαθητής της Γ Λυκείου, όπως μεταδίδει το Thestival.gr, έγινε δεκτός με πλήρη υποτροφία 69.000$ ετησίως, για τέσσερα χρόνια, προκειμένου να σπουδάσει μαθηματικά, στο Πανεπιστήμιο Harvard των ΗΠΑ (EarlyAction).

Ο Φίλιππος – Ιλαρίων Συτιλίδης παρακολούθησε το Πρόγραμμα «StudiesAbroad», το οποίο προετοιμάζει τους μαθητές του Λυκείου για την εισαγωγή τους σε πανεπιστήμια της Αμερικής και της Ευρώπης χωρίς InternationalBaccalaureate (IB).

Ο μαθητής είχε διακριθεί στη Βαλκανιάδα Μαθηματικών Νέων 2013 με Έπαινο, στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα της ΕΜΕ, «Αρχιμήδης», όπου και απέσπασε χρυσό μετάλλιο το 2013 και αργυρό μετάλλιο το 2015, και στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής όπου κατέκτησε την 3η θέση το 2014 και την 6η θέση το 2015.

ΑΞΙΖΕΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!

Πηγή: www.thetoc.gr

Διαβάστε περισσότερα

×