Ζωή Λάσκαρη: Ο άγνωστος πρώτος σύζυγος της, Πέτρος Κουτουμάνος | Sugklonistiko
5

Ζωή Λάσκαρη: Ο άγνωστος πρώτος σύζυγος της, Πέτρος Κουτουμάνος

Smiley face
Σε ηλικία 23 ετών, τότε που η Ζωή Λάσκαρη ήταν το απόλυτο και το πιο ποθητό θηλυκό για ολόκληρη την Ελλάδα, εκείνη είχε ήδη «ερωτοχτυπηθεί». Το 1966 γνώρισε μέσω κοινών γνωστών τον επιχειρηματία Πέτρο Κουτουμάνο και σχεδόν έναν χρόνο μετά τη γνωριμία τους, τον Οκτώβριο του 1967, ανέβηκαν τα σκαλιά τ...

Σε ηλικία 23 ετών, τότε που η Ζωή Λάσκαρη ήταν το απόλυτο και το πιο ποθητό θηλυκό για ολόκληρη την Ελλάδα, εκείνη είχε ήδη «ερωτοχτυπηθεί».

Το 1966 γνώρισε μέσω κοινών γνωστών τον επιχειρηματία Πέτρο Κουτουμάνο και σχεδόν έναν χρόνο μετά τη γνωριμία τους, τον Οκτώβριο του 1967, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Εννέα μήνες αργότερα ήρθε στη ζωή η κόρη της, Μάρθα.

Τέσσερα χρόνια μετά η Ζωή Λάσκαρη μάζεψε τα πράγματα της κι έφυγε από το σπίτι με το διαζύγιο τους να γίνεται πρώτο θέμα στα εξώφυλλα των περιοδικών.

Ο λόγος του χωρισμού τους όπως, δήλωνε ο δικηγόρος του Πέτρου Κουτουμάνου τότε, ήταν η απόφαση της Ζωής Λάσκαρη να συνεχίσει την καριέρα της στον κινηματογράφο, γεγονός που ο επιχειρηματίας δεν ήθελε.

Πηγή:.gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα

×