Ζωή Λάσκαρη: Κατέρρευσαν οι αγαπημένοι της στην κηδεία! [pics] | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
19

Ζωή Λάσκαρη: Κατέρρευσαν οι αγαπημένοι της στην κηδεία! [pics]

Smiley face
Ράκος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, απαρηγόρητη η Ζένια Μπονάτσου, σοκαρισμένες οι κόρες της Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Η Ζωή Λάσκαρη «έφυγε» βιαστικά από κοντά μας και πίσω της άφησε πόνο και δάκρυα. Η οικογένειά της, οι δικοί της άνθρωποι, δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι αγαπημένη...

Ράκος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, απαρηγόρητη η Ζένια Μπονάτσου, σοκαρισμένες οι κόρες της Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η Ζωή Λάσκαρη «έφυγε» βιαστικά από κοντά μας και πίσω της άφησε πόνο και δάκρυα. Η οικογένειά της, οι δικοί της άνθρωποι, δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι αγαπημένη σε όλους Ζωίτσα αναχώρησε για το μεγάλο ταξίδι. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Μάρθα Κουτουμάνου, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η Ζένια Μπονάτσου… τραγικές φιγούρες μπροστά από το λευκό φέρετρο της μεγάλης μας ηθοποιού.

ÖÉËÏÉ ÊÁÉ ÓÕÃÃÅÍÅÉÓ ÁÐÏ×ÁÉÑÅÔÏÕÍ ÔÇÍ ÆÙÇ ËÁÓÊÁÑÇ ÓÔÏÍ ÁÃÉÏ ÄÉÏÍÕÓÉÏ ÊÏËÙÍÁÊÉÏÕ (EUROKINISSI / ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

ÖÉËÏÉ ÊÁÉ ÓÕÃÃÅÍÅÉÓ ÁÐÏ×ÁÉÑÅÔÏÕÍ ÔÇÍ ÆÙÇ ËÁÓÊÁÑÇ ÓÔÏÍ ÁÃÉÏ ÄÉÏÍÕÓÉÏ ÊÏËÙÍÁÊÉÏÕ (EUROKINISSI / ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Απαρηγόρητοι, πονεμένοι… Αυτή η απώλεια ήταν σοκαριστική για την οικογένεια. Η Ζωή Λάσκαρη ήταν ένας τόσο ζωντανός και δραστήριος άνθρωπος και το κενό που αφήνει πίσω της είναι πολύ μεγάλο γι’ αυτούς που την έζησαν και την αγάπησαν περισσότερο από τον καθένα.

17

 

18

 

πηγη:zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα

×